Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

chodzi o wygląd

Polecane posty

jakich cech wglądu nie tolerujecie u facetów ??? pytam się bo jestem troche zakompleksiony :O

Gość kaszalot pasztetowy
zęby są ważne i nie chciałabym, żeby facet miał większy biust niz ja buahahaha a reszta spox

Gość farfarae
niechlujstwa, brudu i brzydkich zapachów, co się wiąże z brudem - pryszczy w nadmiarze i po 20 rż, wad w uzębieniu etc napakowanych karków żelu we włosach nadmiernego owłosienia w różnych dziwnych częściach ciała to chyba tyle, dopiszę jak tylko mi się przypomni aaa... nie miej kompleksów, nie myśl o sobie źle, pozdrawiam 🖐️

Gość Ofucynka
brudne paznokcie tluste wlosy brzydki oddech zapach potu

Gość farfarae
a - nie lubię, gdy facet jest ode mnie niższy - ale jestem dość wysoka, 176 cm :O i nie lubię, gdy ma nadwagę, wolę raczej za chudych niż za grubych. długie włosy uwielbiam. chociaż i tak zakochujemy się zwykle we wnętrzu, nie w powłoce. ważne, żeby mieć to coś, co sprawia, że dwie osoby ciągnie do siebieblablabla ;)

głupoty, niedojrzałości,nieodpowiedzialności... co po wygladzie jak we lbie siano..wyglad nie dla kazdego jest wazny a jakie masz kompleksy??

Gość farfarae
a jakie Cię, Autorze, martwią? ; - ) tzn. jakie Twoje cechy spędzają Ci sen z powiek ( o ile spędzają )

Gość farfarae
wstaw fotkę : - D i nie siedź na babskich forach, to wciąąąga... ; - )

Gość troche tego jest
owlosionych plecow i torsu....wielkiego brzucha , łysiny , zoltych zebow , hmmm..narazie starczy

fotki tu nie zamieszcze :P mam lekką niedowagę choc staram się przytyc ,niebieskie oczy :O jestem wysoki ale i tak opis tu nic nieda bo byście musieli mnie na żywo zobaczyc :O

Gość farfarae
a z czego wynikają Twoje kompleksy? ktoś kiedyś powiedział Ci coś niemiłego, zranił Cię w jakiś sposób, odrzucił? porównujesz się z innymi, a może brakuje Ci po prostu miłości? albo poczucia własnej wartości, tzn nie masz zainteresowań, pasji?

kiedyś na mnie nawrzucali że jestem do dupy :O i odtego czasu porównuje się do innych a to wciąga :O

proponuje tak jak mowisz - silownia i dieta - zdziała cuda zobaczysz, tylko musisz troche poczytac o tym, jedz duzo ryzu i piersi z kurczaka, pij duzo wody, tylko zadnych koksow! Za pare miesiecy bedziesz nie do poznania

Gość farfarae
pytanie sakramentalne - masz dziewczynę? :D

Gość farfarae
to moze spotkamy sie na malej czarnej i wtedy ocenie czy rzeczywiscie jestes taki beznadziejny,co ty na to

Gość kiki 20
włosy na plecach, zolte krzywe zeby, cycki rozmier E i lysa pała niecierpie ogolonych facetow (łysi sa ok).

Gość gfgggggggggg
cream fajny musisz byc, na pewno nie jest tak zle:) czego ja nie lubie: napakowanych i/lub grubych, nawet troszeczke (wcale nie mysle o kulturystach tylko o dobrze zbudowanych facetach na ktore leci wiekszosc lasek) lysych lub scietych na jezyka owlosionego ciala waskich ust :P brzydkich brwi brzydkich stop :P wysokiego wzrostu podobaja mi sie modele:) ale nie zadni keni z gazetki makro tylko tacy prawdziwi z wybiegow (wiem ze sa wysocy ale chodzi o twarz). oni zazwyczaj niby sa brzydalami (podobnie jak modelki) ale maja cos w sobie i niesamowicie mnie kreca.

Gość farfarae
a skad jestes