Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

chodzi o wygląd

Polecane posty

Gość farfarae
ej, nie proponowałam żadnej kawy! :D ale jakiś ten podszyw kulturalny, chyba poziom użytkowników kafe nocą jest wyższy. wiesz, kompleksy nie wykluczają związku, natomiast związek pomaga zwalczać kompleksy. należy tylko uważać, żeby nie uzależnić całkowicie samooceny od drugiej osoby, bo ta może runąć wraz ze związkiem. powinieneś się otworzyć, zająć czymś, nauczyć czegoś nowego, poznać kogoś...

Gość gfgggggggggg
zostan z nami ;)

Gość kaszalot pasztetowy
co po wyglądzie skoro zakompleksiony siebie nie akceptujesz to nie wymagaj żeby inni cię akceptowali

Gość gfgggggggggg
a myslalam ze tylko ja tak mam :D

no, zaczerniłam się. przepraszam, ale nie prowadzę polityki matrymonialnej i nie chcę, by ktoś prowadził ją w moim imieniu :P

Gość gfgggggggggg
zaczynasz temat i idziesz, dopiero sie wieczor zaczal

Gość gfgggggggggg
PEWNIE DZIEWCZYNA W LOZKU CZEKA :P

Gość farferae
no tak !!!podszywaja sie

Gość kaszalot pasztetowy
a ja lubie wąskie usta duże usta powniia mieć kobieta nie facet

Gość farferae
umow sie ze mna plissssssss!!!!!!!!

Gość dobre ssobie
i ty farfarae mowisz o poziomie kiedy laczysz brak higieny z pryszczami? daruj

po prostu mialam kiedys faceta z waskimi ustami i tak mi zostalo ze ich nie lubie, nie mowie ze facet ma miec usta jak afroamerykanin... ale duze usta lepiej nadaja sie do calowania mysle :) i w ogole ladniej wygladaja..

Gość farferae
jesli masz te waskie usta to jakos to przeboleje,oby on nie byl za waski

Gość kaszalot pasztetowy
moja koleżanka mówi że facet powinien mieć długi nos bo jego długość jest wprost proporcjonalna do długości...:classic_cool:

Gość kaszalot pasztetowy
wyświetlają się:) trzeba tylko zmienić numerek w linku - np. pojawia Ci sie 30 to zmieniasz na 31 itp co do stóp to tez prawda (że mawiają)

Nikogo nigdy nie miales bo masz kompleksy? czy raczej masz kompleksy bo nigdy nikogo nie miales? ktos ci powiedzial ze jestes do dupy... ktos chcial sie wyzyc, wiec sprzedal ci tekst..ulzylo mu a ty uwierzyles ludzie uwielbiają upodlić i zaszczepić w innym takie g*wno a pozniej normalny czlowiek siedzi na forum i sie zastanawia, rozmysla..to troche jak złe słowa wypowiadziane w złą godzine facet wez sie w garsc i wywalaj z mozgu takie bzdury zanim na dobre sie zakorzenią

Gość Ju...
Jeśli Ci się coś nie podoba, to zmień to tak, żeby Ci się podobało. A jeli innym się nie podoba, to się nie znają.:P

Ju... już dużo w sobie zmieniłem :) teraz została mi tylko siłowna przez pół roku i będzie dobrze ale najgorsze jest to że ja się czuje tak samo jak wtedy kiedy byłem do dupy :O

c.r.e.a.m nie jesteś sam. Ja też tak się czuję, a jestem posiadaczem czegoś, co dużo pań tu wymieniło, że nie lubi u facetów, a mianowicie bardzo brzydkiego uzębienia (dosyć duża wada zgryzu). No i nie dziwię się im, ja też tego nie lubię u siebie, wręcz nienawidzę. Jednym słowem załamka kompletna, ale jeśli się przełamię to w tym roku czeka mnie ortodonta, bo inaczej zeświruję, ile razy można przeżyć odrzucenie kobiety, którą się kocha? Znów jestem w takiej sytuacji i nie jest za ciekawie, łagodnie mówiąc.