Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakocham szczesliwa mężatka

co myślicie o różnicy wieku.... duzej? np.15-20 lat

Polecane posty

Gość lipnicka i porter
dla mnie to przyklad zajebistego zwiazku .. mimo ze roznica chyba conajmniej 20 lat polecam odcinek u wojewodzkiego z nimi 😍

wszystkie związki są idealne przez kilka pierwszych lat.. to na starosc mozna stwierdzic tak naprawde, czy to byl dobry wybór

Gość pan Nalepa i Falandysz
właściciele młodych żon , machają wam raczką z zaświatów

Gość lipnicka i porter
dobra , to ja wam powiem jak mi bylo kiedy bede stara babcia :P ( roznica "13" lat 😍 )

Gość zupełnie jak ja
związki równolatków też się rozpadają. I to często.

Gość Ja tez jestem z facetem
który jest ode mnie starszy o 13 lat:) Nie zaluje,jest bosko w kazdej kwestii:):)

Gość te argumenty ze jak facet
starszy to predzej umrze troche mnie smiesza. przeciez nikt nie zna swojego dnia ani godziny kiedy odejdzie z tego swiata. umierja starzy mlodzi. takie zycie. miedzy moimi pradziadkami bylo cos kolo 18 lat roznicy i to prababcia mimo ze duzo mlodsza umarla pierwsza

Gość ja tam wole młodszych
Pewnie,że w uczuciu nei wazny jest wiek,ale jest jedno ale,ona 40 letnia a on juz 60 letni...Ona 45 a on 65.ona rozkwita a on staruszek i nie mowcie ,ze faceci moga byc w wieku 60 lat super,bo owszem moga ,ale rzadko spotkac super 60 latka

Mój znajomy ma 54 lata a właśnie znalazł sobie kobietę 38 lat.. jak dla mnie.. za duza róznica w tym przedziale wiekowym...

Gość wlasnie dla ciebie
co czlowiek to inny poglad, na szczescie

Gość ktoś tam ....
No niby te 5-6 lat to nie jest różnica, tym bardziej czytam że sa tu duzo większe różnice wiekowe pomiędzy partnerami .... ehh miłość nie zna granic :(

Gość szczęsliwa mężatka
milosc j najwazniejsza! miedzy moimi dziadkami tez jest podobna roznica wieku jak u mnie i sa do ej pory szczesliwi :) obydwoje :) a ja szaleje za moim kochanym misiem i nawet jakbym kiedys zostakla sama bede wiedziee nie zmarnowalam najpiekniejszego uczucia w moim zyciu i ze przezylam je z ukochana osoba... :) i na tym polega milosc jak kochasz to nic nie ma znaczenia... dazysz do celu i chcesz uszczesliwiwc swoja milosc:)