Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepalaca prawie wymiotujaca

niepalacy-jak sobie radzicie z ogromem dymu wokol was na imprezach?

Polecane posty

wczoraj bylam na dowmowce na 15 osob nie palily 2-3. cala reszta palila, jedenego papierosa za drugim, luz dalo sie wytrzymac w miare.wypilam tam 2 piwa, w nocy myslalam, ze mnie wezmie na wymioty, bo te fajki tak sie we mnie skomulowaly, jakbym to sama wypalila, polaczylo sie jeszcze z alko.. i co w takim razie, mam nie chodzic na zadne imprezy?wszyscy mo znajomi pala, mi pozniej jest niedobrze, smierdze i w ogole przeszkadza mi to w zamknietych pomieszczeniach.. tylko ja mam taki problem?:O moze czas zaczac palic?:P

zacznij palić, problem z glowy :D:D:D hah a tak na powaznie to moze siadaj przy oknie? chyba innego wyjscia nie ma, bo przeciez nie zabronisz znajomym palic xD a no wlasnie:D czas zapalic papierosa :P

siedzialam wczoraj przy oknie az mi zimno bylo:D z ymi papierosami to porazka na calego..:) znajoma palila jednego papiersa za drugim ale ja mowie powaznie, skonczyla jednego, wyciagala drugiego i tak w kolko:O ja rozumiem, ze ktos lubi palic, ale az do tego stopnia? nie chce rezygnowacz imprez ale to uczucie w nocy, kiedy czuje sie jakbym wypila 5 l piwa i wypalila 10 papierosow na tyle mnie odrzuca..

i mam sie odseparowac od wszystkich?.. ale ok, nie ma na to rozwiazania, albo sie bede zmuszac albo zrezygnuje-wiem.

u mnie na szczęście na domówkach rzadko kto pali a jak już musi to ta osoba paląca wychodzi ba balkon. swoja drogą palacze nie czują że smierdzą :-o co innego z wyjściami do knajp, tego unikam, bo niestety w tym kraju zakaz palenia nie wejdzie szybko :/

Gość aaaalaaaa
Ja zrezygnowałam z imprez. I zaczęłam się otaczać niepalącymi. A i chłopak też dla mnie rzucił. Tylko w domu mam problem, bo rodzice palą. Ale jak palą to wychodzę lub proszężeby nie palili przy mnie. Moje zdrowie jest dla mnie najważniejsze. Prosiłam ich od zawsze, żeby rzucili, obiecują i robią swoje. Ale wiem, że to dzięki nim nie wzięłam papierosa do ust.

Gość róża w dzbanku
ja zawsze zwracam uwagę żeby nie dymili na mnie a najlepiej jakby zachowali pewną odległość ode mnie. Niech się trują jak chcą, ale ode mnie wara.

ja bardzo nie lubię jak w tramwaju czy pociągu siądzie obok taki palacz który chyba te niedopałki połyka :-o mam wtedy ochotę na niego zwymiotować.

umnie mamapali, ale w ogole tego nie czuje.. nie chodzi po calym mieszkaniu z petem, kitra sie w kuchni czy okapie :) no ja 12 osob nie wysle, na balkon, zeby palili:P kiedys sie na to strasznie zloscilam jak znajoma palila ciagle przy mnie papierosy w knajpie, to pozniej nawet zaczela wychodzic na zewnatrz:d ale nie wiem z drugiej strony czy to nie przesada, wyjde na jakas marude ale co ja zrobie, jak ciezko zniesc ten smrod?:O to bez sensu, ze ludzie pala, nie dosc, ze smierdza, to wydaja tylko kase, po co to w ogole?watpie, zeby oni tego naprawde potrzebowali, to rodzaj pokzania siew owarzystwie czy jak?

przy okapie*

Gość róża w dzbanku
właśnie wczoraj byłam w pubie, ale wyszłam stamtąd szybciej niż weszłam. Mam nadzieję, że ten przepis szybko wejdzie.

ja mam nadzieję że wejdzie, że będą się do niego stosować a jak nie to dużżżże mandaty by się przydały

Gość taka sobie girl
Też nie lubię dymu z papierosów. Mój chłopak pali dużo, czasem mam wrażenie, że później całując się z nim ten dym siedzący w nim przechodzi na mnie i wtedy zawsze boli mnie żołądek. Też tak macie? Może to od czegoś innego, sama nie wiem. Nie lubię knajp i dyskotek bo zawsze stamtąd wracając muszę prać wszystko łącznie z kurtką i szalikiem. Dym papierosowy jest straszny. Cieszę się, że jest mowa choćby o tym, żeby wprowadzić całkowity zakaz palenia w miejscach publicznych. W Irlandii to się przyjęło i nikt nie zbiedniał. Dzisiaj to palacze nie przejmują się niepalącymi a już jutro będzie odwrotnie i to mnie cieszy :)