Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bunia1a

klub 20-sto paro latek

Polecane posty

w zasadzie to w tym roku będę miała 25 :) No właśnie czym się tak smucisz?

Ja tez w tym roku bede miala 25 lat. Źle mi samej... W sumie długo tym singlem nie jestem, bo od grudnia, więc ten mój smutek jest spowodowany tym, że jeszcze nie pogodziłam się z tym, że straciłam milość swojego życia!

przykro mi z tego powodu. Ale niema tego złego co by na dobre nie wyszło. Moze tak miało być? Może czeka cię coś lepszego? Jeszcze wszystko przed tobą! Głowa do góry!!!

czesc dziewczyny:) Ja tez w tym roku koncze 25 latek:) Słonko Twoje... przykro mi:( Ja niestety dzis siedze w pracy ale jak to w niedziele straszne nudy tu sa;)

cześć stokri. wspułcucia z powodu pracy, sobie jestem w domku robie obiadek, ale też bym chciała juz isc do pracy ale mam dzieci.

bunia w jakim wieku dzieci masz?? nie pracujesz?? czyli rozumiem ze poprostu opiekujesz sie dziecmi:)

Słonko nie smuc sie wiecej bo zycie jest zbyt krótkie na to a facet jakis sie znajdzie i to w najmniej oczekiwanej chwili

dzieci mam w wieku 4 i 2 latek. starszy chodzi do przedszkola ale młodsza narazie nie

no a ja zazdroszcze ze siedzicie sobie teraz w domku:) A tak wogole to marzy mi sie ostatnio jakis urlop i wyjazd do cieplych krajow... no coz pomarzyc sobie mozna;)

No fajnie jest być mamą. Nie żałuje żadnej chwili choć nie raz dają w skure tak że chce sie uciekac ale za sekunde przyjdzie i ukocha i to jest cudowne

no ja tez bym sobie wyjechała ale z dzieciaczkam jazda gdzie kolwiek jest cięzka ale mam nadzieje ze nadrobie jak dorosną

a mi sie strasznie marzy Egipt:) zaczelam oszczedzac, no ale z moimi zarobkami to szybko do tego Egiptu nie pojade;)

to jak tak jak wy. Ale jak dzieciaki dorosną tj. za 10 lat:) to moze uzbieram

Gość bez znaczenia kim jestem
ale takie topiki sa juz dwa albo 3

bunia pisalas ze robisz obiadek, a mozna wiedziec co:) Ja za tydzien musze mojemu lubemu jakis fajny obiadek ugotowac ale nie mam zadnego pomyslu:( moze znacie jakis fajny przepis na cos dobrego:)

Słonko Twoje...przykro mi że sie rozstałaś z miłością Twojego życia, ja to miałam jeszcze gorzej! kochałam faceta z którym nigdy nie byłam para, a był zawsze moim przyjacielem. jejku przecież ja miałam 15-16 lat jak zaczęłam za nim świrować! w tamtym roku starałam sie od niego wreszcie uwolnić i myślę że po części tak sie stało.....i na niego w głębi duszy zwalam winę że nigdy z nikim nie byłam w związku.To jest chłopak mojej przyjaciółki od ładnych paru lat. Teraz mam 25 lat , chciałabym mieć kogo kochać żeby ktoś mnie pokochał no i dziecko mi sie marzy , no ale póki co nie mam pojęcia gdzie mam bywać żeby kogoś poznać. znajomi to już "krąg zamknięty" stała ekipa wszyscy w parach..... Ale co tam życie jest jedno i nie można zastanawiać sie co by było gdyby , tylko cieszyć sie z tego co się ma :)

Taka22 ---> nie zazdroszczę sytuacji 🌼 Ja też staram się cieszyć z tego, co mam. Raz wychodzi lepiej, raz gorzej. Mam grupkę znajomych, ale każdy jest dobrany w pary, tylko ja jestem sama. Nie jest to jakaś super sutuacja, bo ostatnio nawet nigdzie nie wychodzę.

Gość mnm
Witam:)Ja mam 23 lata,mieszkam sobie w Warszawie z moim tym samym od 4 lat chlopcem.Pracuje choc praca nie przynosi mi zbyt duzo ani satysfakcji ani co najwazniejsze kasy.Mysle o pojsciu na studia pedagogiczne ale perspektywa uczenia sie po nocach jakos mnie przeraza.Tez pojechalabym do cieplych krajow ale oczywiscie kasy brak.Poza tym pomalu marzy mi sie dzidzius:)Moja mama juz cisnie:)

Właśnie to jest to... Z jednej strony pragniemy stabilizacji (mąż, dziecko itp), a z drugiej marzą nam się wycieczki do ciepłych krajów. Wiem, że to mozna pogodzić, ale tylko wówczas, gdy jest kasa... No ja póki co nie mam ani kasy ani rodziny...