Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bunia1a

klub 20-sto paro latek

Polecane posty

Ja tez bym jak najbardziej pojechała za granice :))) poleżała pod palmą na plaży z pysznym drinkiem w ręku z widokiem na morze i tak leżała i leżała i sie nie stresowała życiem choć na chwilę :P

Gość mnm
A co do poznania facetow to przedewszystkim imprezy,dyskoteki itp.Ja swojego poznalam na disco na wakacjach.On byl z innego miasta oddalonego o 100 km wiec nie robilam sobie wielkich nadzieji ze cos wyjdzie .A tu prosze:)

Wiem, że trzeba gdzieś wyjść, żeby poznać faceta, bo przeciez sam do mnie nie przyjdzie :) Tylko, że ja juz czuję sie stara na chodzenie na balety...

no ja chlopaka mam z ktorym bym mogla pojechac, niestety brak funduszy:( trzeba szybko zbierac, bo pewnie za jakis czas bedziemy sie o dzidzusia starac a wtedy to z wycieczek juz chyba nic nie wyjdzie:)

Słonko Twoje... nie czuj sie staro i za tydzien w sobote widze cie na miescie na imprezie:) znajdz sobie lokal do ktorego chodza osoby po 20 a nie malolaty:)

imprezy dyskoteki..... do 20 roku życia intensywnie balowałam :D teraz jak czasem namówią mnie na disco to aż mnie to przerażą, średnia wieku 18 .... no więc poznanie kogoś w moim wieku jest niemożliwe. Po prostu albo na złe dyskoteki sie wybieram albo .... no nie oszukujmy sie więcej małolatów niż dorosłych. Można sie wybrać na jakieś retro disco :P ale tam znów same pary ech i tak sie to kręci. A imprezy to u znajomych same pary :))

Gość mnm
A wiecie co jestnajgorsze?Ze czasem slysze ze dziewczyny w moim wieku,no moze troszke starsze np.sa juz na swietnych stanowiskach,zarabiaja kupe kasy i maja bogatych facetow.To jest dopiero dolujace bo wtedy ja zastanawiam sie "a do czego ja doszlam przez te wszystkie lata?

trzeba poprostu znalezc odpowiedni lokal, u mnie w miescie jest taki jeden fajny lokalik gdzie puszczaja muzyke klubowa srednia wieku to 25 latek, chodze tam czesto ze znajomymi i jakos nikt tam sie nie czuje staro na balowanie;)

mnm -- no wlasni dobrze to ujelas:'slyszysz' , co nie znaczy ze to jest prawda, czesto jest to grubymi nicmi szyte:D A zreszta na kazdego przyjdzie pora;)

Stokri ---> poszłabym gdzieś, bo przeciez w końcu mamy karnawał, ale ja niestety nie mam z kim... Wszystkie kumpele maja facetów i nie chcą iść same, a ja znowu nie chcę iść z parą i byc jak takie piąte koło u wozu. Tak źle i tak niedobrze

Gość mnm
Oj dziewczyny dajcie spokoj!Faceta naprawda jest nie trudno poznac.Ja nie naleze do jakis super lasek a zawsze sie ktos tam kolo mnie krecil.Wczoraj bylam w fajnym klubie i srednia wieku byla zdecydowanie ponad 20.Szczerze mowiac wogole nie widzialam tam malolatow.

właśnie bo wszystko zależy od wieku ludzi :P jak idę do jakiegoś mniejszego puby gdzie większość to moi znajomi przedział wiekowy 24-35 no to wtedy sie bardzo dobrze czuje i młoda, ale jak ostatnio byłam w dość znanej dyskotece w sobotę a tam 18 laski które znałam (moje sąsiadki) no to już sie poczułam jakoś staro :P poza tym dyskoteki mnie jako tako nie kręcą, jest tyle różnych fajnych rzeczy które można robić:)

Ja niestety mieszkam w małej miejscowości, gdzie nie ma żadnego wyboru klubów... Jeśli już chcę gdzieś wyjść, to muszę jechać do innego miasta.

Słonko a Ty z jakiego województwo? Ja też mieszkam w malej miejscowości i tez do miasta muszę jechać jeśli chodzi o lokale itp

Gość mnm
I jeszcze jedno.Jak nie ma sie jakiejs super urody to trzeba inaczej poderwac faceta,np.usmiechnac sie zawadiacko,popatrzec sie przez chwile i takie tam.U mnie zawsze to dzialalo.

mnm........ powiedziała bo ma faceta :P nie wiem czy można łatwo czy nie , aktualnie nie pracuje , mało wychodzę z domu , a na studiach jakoś do mnie nikt nie startuje :D Kurcze wszyscy w towarzystwie sie poparowani a ja nie , może i byli kiedyś kandydaci , ale ja tak ślepo kochałam tylko jednego! Poza tym młodsza byłam , lubiłam podrywać , rozmawiać , poznawać nowych ludzi.... teraz tez lubię ale nie mam już tej śmiałości co kiedyś.... poza tym nie pamiętam kiedy ostatnio sie z kimś umawiałam...... więc chyba zdziczałam pod tym względem :P

Gość karolinnnaa
hejka nie jestem sama czytam wasze wypowiedzi .i tak ja tez mam .jestem singlem to dobija mnie calkjowicie i na dyskach same dzieci po 16 lat i co ja tu robie wrod nich babcia.jakie to wszystko jet do du... i tez pojechalm bym gdzies wypoczaccc ...

taka22 ---> jakbym o sobie czytała Ostatnio rozmawiałam na gg z koleżanką z liceum. Mówiłam jej, że zostawił mnie facet, że siedzę w domu i nigdzie nie wychodzę itp. Ona była w szoku, pytała co się stało z tą przebojową, pewna siebie dziewczyną z liceum? A ja nie wiem, co się stało...

Słonko a Ty pracujesz uczysz sie? ja zaraz wracam do łózka , jestem jeszcze w piżamie , mam dziś wyjątkowo leniwą niedziele :P

hej dziewczyny obiadek ugotowałam:) tak czytaław waszą rozmowe o tych facetach, ja swojego poznałam przez czat i jest ok. Mieszkaliśmy od siebie 100km i jakoś nam sie ułozyło i jest super

Oj bunia, to miałaś farta... Super 🌼 Ja na necie trafiałam na samych krętaczy i z żadnym się nie umówiłam. Stwierdziłam, że szkoda mojego czasu ;)

teraz jak czasami wchodze na czat to tylko jedno im w głowie i jedno pytanie czy masz kamerke i jestes chetna zero normalnosci. pare lat temu troszke inaczej tam było, oczewiscie tez znalezli sie napalency ale i normalnych było wiecej

Normalny facet w necie??? 1/1000... Nie twierdzę, że nie ma fajnych, ale faktycznie większość już podczas pierwszej rozmowy pyta o ulubiona pozycję itp.