Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna taka sobie

Potrzebuję rady jaki kupić kiepski prezent

Polecane posty

Gość wredna taka sobie

Moja córka dostala na roczek od pewnej osoby pierdołę, a wiem że stać ich na lepszy, ja sama kupuję ich synkowi zazwyczaj prezenty za conajmniej 50 zł, nasrane bajerami, światełkami itp. Moja roczna córka dostała na roczek od nich zabawkę za 18 zł i do tego przeznaczoną dla noworodka. Ja ich synkowi na roczek kupiłam kiedyś parking za niemal 100 zł. Do tego dzień wcześniej jak rozmawiałyśmy, mówiła jak to im się super polepszyło ostatnio. Ciuchy z wójcika i takie tam. Poradźcie co mogę kupić za 20 zł i do tego przeznaczonego dla chłopaca tak 1,5 roku :) To ma być małowymiarowe i nie posiadać za wielu funkcji, dobrze jak by na pudełku było napisane że dla 18 m :) Sami oczekują prezentów za niewiem ile a innych traktują w ten sposób, chcę im dać nauczkę :)

Gość jenaf
Jesteś nie tylko wredna, ale przede wszsytkim głuuuuuuupia!!!!!

Gość wredna taka sobie
nie głupia ale nie skoro sami są tacy, to czemu ja mam im w dupę włazić drogimi prezentami?

Gość AROO
głupotą rodziców chcesz karać niewinne dziecko??

a ja uwazam ze masz racje bo jezeli ich by bylo nie stac albo cos to rozumiem ale chwalenie sie a otem zbywanie, a raczej nie przyłożenie się do zakupu prezentu to jakby znaczyło o tym że im nie zależy na znajomosci.Bo jesli by kasy nie mieli i sie nie chwalili to ja bym zrozumiala. kup bemenek -kolo 10 zl, albo kregle plastikowe koło 13zl albo baczka jakies 20zl jeszcze mozesz chodzaca i swiecaca zabake ok 20zl

Gość wredna taka sobie
moje mogli tak potraktować? To mam teraz klupić suuuper prezetn dla ich dzieciaka????????????

Gość wredna taka sobie
dzieki, ja zazwyczaj nie mam takich pretensji, mam gdzieś kto co i za ile. Ale teraz to mnie po prostu wnerlili ciężko!

Gość sevi
jakies duzowymiarowe klocki w malym pudelku, kolorowa pileczka, ksiazka z obrazkami do czytania

Gość ajajaja
aj nie przejmuj sie ja lazilam kiedys po sklepach i szukalam zabawek fiszera bo mamusia dziecka tylkotakie uznawala ale z czasem kiedy ja dalej robilam prezenty oni poprostu olali i nic nie dawali ze niby zapomnieli czy cos....to i ja przestalam!!!

wredna taka sobie - myślę, że wcale nie musisz się tłumaczyć.... ja Cię rozumiem, bo sama od lat przez to przechodzę, mimo, że każde urodziny, imieniny, mikołajki i gwiazdki staram się stawać na wysokości zadania i robić takie prezenty, jakie sama chciałabym (moje dziecko) dostawać

Gość wredna taka sobie
No i o taką sytuację mi chodzi! U niej też tylko FP i Wójcik. Dlatego potrzebuję porady :)

Mnie koleżanka kupiła dwa plastikowe kubki na urodziny, chociaż pracowała wtedy za granicą i kupowała sobie drogie markowe perfumy. Zaznaczam, że nie oczekiwałam w ogóle prezentu, ale takim mnie obraziła.

Gość wystarczy że podarujesz
dziecku swoją obecność współczuję tym dzieciom - i twojemu i tamtemu - mając jednocześnie świadomość żw wysrosną z nich takie same emocjonalne i umysłowe karły jak rodzice. No chyba że potencjał wrodzony dzieci wystarczy by przezwyciężyć niedorozwój rodziców (czytaj dawców materiału genetycznego), ale do tego będzie im potrzebna pomoc z zewnątrz jak to jest że żeby wziąć kundla ze schroniska to trzeba spełniać odpowiednie warunki (również natury psychologicznej) - a dzieciaka może sobie zmajstrować każdy??? czytając takie tematy mam wrażenie że na to powinień być jakiś specjalny egzamin

możesz jeszcze tablice do malowania specjalnym dlugopisem ok 25 zl albo samochód plastikowy za 20zlalbo idź do 4,5 zl tam zawsze maja jakieś zabawki!hahahahha!

Gość wredna taka sobie
Tablicę to ona ma, taką za 99 zł, dwustronną i stojącą. To chodzi, żeby prezent był mały i nie przeznaczony dla jego wieku. Dla młodszych.

Gość wredna taka sobie
oo to już jest coś :p Przemyślę spawunię :D

Gość okropny mu=tant

Gość wredna taka sobie
sprawunię

do autorki idz do "piataka" i tam kupisz jakies autka w sumie dasz cztery rzeczy za 20 zl

no to pisalam, duze klocki albo pilka, kolorowy wiatraczek jak jedziesz na chama to kup grzechotke :P

wredna taka sobie - aja popieram autorke ale nie nie przeginaj nie rob tego zbyt czesto jeden raz powinien dac im do myslenia:)

wredna taka sobie - aja popieram autorke ale nie nie przeginaj nie rob tego zbyt czesto jeden raz powinien dac im do myslenia:)

Gość popularnakobitka
co za ludzie!!!

Gość wiesz co........
wredna, mam pytanie a dlaczego ma przez to niewinne dziecko odczuc zemste pieniezna?, chcesz dac im odczuc kup tym osobom cos taniego. Poza tym wez pod uwage jedno, moze te osoby nie przywiazuja wage do drogich prezentow, czasem mozna poprostu ustalic ze dajemy sobie nawzajem przy roznych okazjach prezenty do jakies kwoty lub tylko dajemy prezenty dzieciom

Gość wredna taka sobie
Sobie dajemy i tak prezenty max do 20 zł. Tak się ustaliło, nie było zasady co do dzieci. Ich było pierwsze i od razu ustawili się roszczeniowo. Powtarzam, że chcę im uświadomić przez ten prezent, że nie są pępkiem świata i nie każdy będzie im właził w dupę. A jak pisałam wcześniej, moje dziecko mogli skrzywdzić i olać? To było fair?