Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzelka

wyglądam jak potwór - bo mam pryszcze !!!!

Polecane posty

Gość dzelka

już normalnie nie chce mi sie życ ... wyglądam jak potwór jak ostatnio pisałam do was to miałam troche pryszczy na czole a teraz ... one sa wszędzie !!! mam pryszcze i takie czerwone plamy ... ja chce miec piękna gładką cere bez pryszczy i plam .. :( napewno nic mu już nie pomoże.... ale mama chce mnie zabrać do kosmetyczki żeby oczyściła mi pory ....a to boli ? no to ... błagam was o jakies rady ... no i mam na to 2 tygodnie bo mam akurat teraz ferie :) a więc chce sie teraz pozbyc tych pryszczy .... dlatego nie będe wychodzić z domu :(:(

W zyciu nie do kosmetyczki :o Ja bylam 2 razy i nie poszlabym juz nigdy w zyciu...Pol roku minelo zanim potem doprowadzilam skore do normalniejszego stanu. Idz do dermtologa.Kosmetyczka Ci nie pomoze wyleczyc tradziku...Ani kosmetyki tez.Tu potrzebne sa leki. Ile masz lat tak w ogole i od kiedy masz tradzik?

Gość dzelka
mam 12 lat ... i trądzik mam od ... kilku miesięcy

Gość gość
bez przesady - kilka tygodni z aplikatorem na wypryski HB i nie ma żadnych problemów, poważnie - a u mnie stan cery byl naprawdę kiepski, a jednak udało się wyeliminować bez większych problemów wszystkie ślady. Czyli da się..