Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna wredota

Jak to wyglądało u was

Polecane posty

Pierwszy uśmiech. Kiedy samo zaczęło siadać. Kiedy nabrało chęci do chodzenia. Kiedy samo zaczęło chodzić. Pierwsze słowo. Pierwsze zdania. Pierwszy ząbek?

Przekochana ! ;) rzadko kiedy mnie małe dzieci zachwycają ale ona jest tak słodka, że oj ;) ;)

Gość aaaalaaaa
To tak jak ja. Cudne imię. Buziak dla Ali :]

- juz jak sie urodzil robil smieszne minki- ale wiadomo to nie bylo kontrolowane -nie pamietam dokladnie, w lozeczku zaczal siadac jak mial ok 6 mies -ok 10 mies -w 11 juz ladnie sam przechodzil z pokoju do pokoju -8 mies mama, wczesniej tez cos po swojemu gadal -dopiero od paru mies sklada 2-3 wyrazy w zdanie -5 miesiecy

ja odstawilam jak skonczyl 2 mies meczylam sie okropnie z powodu nawalow, ciagle jak nie goraczka to polozna sciagajaca sila pokarm, nie dalam razy i zrezygnowalam z karmienia dzis zaluje troche ze tak szybko sie poddalam ale balam sie ze spotka mnie to co moja mame i babcie - operacja z porodu zbierania sie ropy od ciaglych nawalow...

pierwszy usmiech w 6 tygodniu, teraz ma 7 i siedzi calkiem stabilnie, reszta jeszcze nie dotyczy :)

Evi gratuluje kolejnego potomka :) Dla mnie stanowczo za wcześnie na drugie dziecko, bo moja młoda jest jeszcze za młoda, ale tak za 2, 3 latka :)

Pierwszy usmiech - początek 2 miesiąca życia sama zaczela siadac jak miala skonczone 7 miesięcy wtedy tez zaczela stawac na nózki i chodzic przy lózeczku i w chodziku, za rączki chodzi od jakis 3 tygodni. ( ma 10 miesiąc) jeszcze sama nie chodzi tylko za raczki w chodziku i przy lozeczku, kanapie pierwsze slowo mama,zaraz potem tata, baba... ostatnio powtarza wszystko co uslyszy ale wątpie zeby wiedziala co to znaczy- raczej taki efekt papugi :) Pierwsze zdanie- nie wiem czy dokonca wie co to oznacza ale chyba tak... składa sie z 2 wyrazów "dziś odź!!!" tak wola do psa , ktory ma na imie Zdziś, zeby do niej przyszedł :) pierwszy zabek kolo 5 miesiaca wyszly jej naraz dwie dolne jedyneczki... do dzis mamy juz 6 ząbków :)

aaa chcialam dodać ze "dziś" to nie tylko pies ale tez swinka morska mojej siostry, dwa koty tesciowej i chomik kuzynki :) Poporstu kazde zwierzątko to "dziś" :D:D:D:D

dzieki autorko 🌻 u nas roznica bedzie 2,5 roku wiec wydaje mi sie ze ok chociaz przyznam ze sama chcialam 3 letnia roznice na poczatku :) a teraz wydaje mi sie ze taka i mniejsze tez sa super :)

moja córa na psa woła "hau- hau" i nic by nie było w tym dziwnego gdyby na kota wołała miał-miał, ale ona i na kota i psa woła hau-hau na mnie woła ma-ma, ma :) na dziadka i babcię woła ziazia zresztą sporo u niej tych słówek jest :)

jeszcze sama nie, ale podtrzymując się jak najbardziej z tym, że mamy właśnie problem z tym chodzeniem, bo ona podrywa się do chodzenia tylko i wyłącznie jak w pobliżu jest nasza sunia a tak za cholerę a zmuszać jej nie chcę, może z czasem przejdzie... ale jak pies jest w polu widzenia to aż mi go szkoda jak go wymęczy, wyprzytula, wytarmosi a i wtedy chodzić jej się zaczyna chcieć :)

oj skads to znam. moja tez tak tarmosi psa ze az mi go czasami szkoda i go wyganiam... ale mojemu psu to zupelnie nie przeszkadza bo jak sie tylko odwroce to do niej przybiega :D:D widocznie lubi takie targanie za ogon...

Gość chcialam zobaczyc jak wyglada
ta mala bo piszecie ze taka sliczna ale te zdjecia sie nie otwieraja:(