Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nesti

Jakie autko dla młodej kobitki? poradzcie

Polecane posty

bu - a zktórego roku masz to swoje punto? na benzynke czy cos innego? i ile pali?

bo fiaty mają cienka blachę, dlategoż źle się mowi, są niebezpieczne i mało wytrzymałe... Ale mimo to moje przyszle auto to LINEA...a testach najwyższe oceny, to już z wyższej półeczki, prawie że limuzynka ;) Polecam peugota 307 , idealne zawieszenie, kosnola bardzo dobrze widoczna, elegancki i zarazem troszke sportowy...mialam okazje pobrykać jazdą próbną :)

Gość lucek///
akurat o 307 slyszalem same zle opinie(awaryjny) jechalas krotko jakis odcinek drogi wiec co mozesz o nim powiedziec

jarek proponuję zebyś od czasu do czasu popatrzył na 'wyczyny' facetów za kierownicą.... mnie czasem pusty śmiech ogarnia jak widzę panów korzystających z lusterka wstecznego po to by poprawić sobie fryzurę.... a jednego który spod świateł ruszył na wstecznym też miałam okazję podziwiać - bezcenne było zobaczyć minę kierowcy w samochodzie stojącym za nim... nie mówiąc już o notorycznym i kurczowym trzymaniu nogi na hamulcu jak się na skrzyżowaniu stoi - hamulec służy do hamowania więc po kiego po zatrzymaniu skutecznym samochodu go wciskać nadal? - chyba po to żeby kierowcy za sobą trochę w oczy czerwonym światłem poświecić i powkurzać go - czerwony wzbudza agresję przecież.... no i zabawni są panowie, którzy dopiero jak sie światło zmienia szukają rozpaczliwie jedynki do wrzucenia...

Gość hef
z tego co wymienilas honda lub ibiza napewno nie okropny i niebezpieczny matiz pozdr P.S a ja mam golfa III i jestem bardzo zadowolona:) I cenowo sie zmiescisz

juz sprawdziłam - na peugeota mnie nie stac wiec odpada :( ale ładny

Gość ___no tak
ale masz zapłon słabiutki patafianku...co tak długo ci zeszlo na szukaniu "wyczynów"" pfff ha ha ha...załosny jestes...idź spać lepiej...bo czytac sie ciebie nie da :(

Gość jhkjhk
jeśli tak krótkie trasy to tylko diesel lub gaz (osobiście preferuję to pierwsze - mało pali, a depnąć można). Myślę że taki 1.9 tdi byłby w sam raz :) co do rocznika to zależy jak trafisz... ja np. mam golfa 2 17 lat w tym roku obchodzi i na 4 lata użytkowania muszę kupić przednie amory :D nie mam żadnych problemów z odpalaniem, bezawaryjny jak na razie. Jedyne wymiany tyczą się płynów i filtrów :) nie polecę go z jednego powodu - 10-11l/ miasto :D do pracy mam jakieś 3km, więc większość km przejechałam na zimnym silniku... trasa 6-7l (silnik 1.8) z tych autek które podałaś to myślę że ibiza albo honda (chociaż ta chyba zbyt ekonomiczna też nie jest) punto i matiz odpadają na 100%

Gość chyba kwiaty wystarcza
A Ja od roku czasu mam Renault Clio 1999. Auto w sam raz na dojazd do pracy, mam małe dziecko, wiec dla nas jest idealny. Bardzo ekonomiczny, awaryjny a w razie czego części tanie.. Ja polecam :-)

Gość a takim jak -
Jarek przydalaby sie w przyszlosci zona kaleka bez prawka ,ktora nie bedzie mogla go zawiezc do lekarza jak bedzie tego potrzebowal w srodku nocy np. na jakims poza miejskim wypadzie gdzie na taksowke dlugo czekac trzeba ;) a pogotowie w jego przypadku nie przyjedzie!!! masz wyobraznie chlopie? a z dziecmi terz wszedzie bedziesz jezdzil Ty?!!

ja nie będę miał żony, dzieci też nie :O ale dzięki za piękne życzenia, żona kaleka, serdeczne dzięki :(

Gość asker
z tego co wiem najbardziej kobiecy jest citroen a nie zaden seat czy honda

może jakbyś z kobietką jechał to drzewo zeszłoby wam z drogi.... :P