Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tcfcv

czy jeśli facet jest szarmancki to dla kobiet jest ciotą??

Polecane posty

ahaha, nie mowilem, ze ktos zaraz wspomni o romantyzmie? :classic_cool: teraz czekamy jeszcze na tekst o wrazliwosci :classic_cool:

Dobra to ja mam prosbe---niech mi ktorys z Was powie jak traktuje swoja kobiete... Bo nie wyobrazam sobie tego

Oczywiście, że musi być wrażliwy, ja nie lubię zimnych drani.No i najważniejsze -musi rozumieć kobiety:classic_cool:

Mysle,ze tylko zgrywacie takich macho,a w rzeczywistosci jak kobieta ruszy palcem zeby sie podrapac (po glowie :P ) to juz sie odsuwacie ze starchu,ze Wam zaraz sieknie jednego :classic_cool:

19:50 mariusz II a jak facio nie zna sie na samochodzie, to nie jest szarmancki? Na to wyglada, bo wtedy nie moze pomoc widzisz Weridiana? ......to nie bylo do Ciebie :O....... a raczaj o mariusza II....nie ktorzy nie wiedza co sie kryje pod slowem szarmancki 🖐️

Gość louta
weridiana>>>>>>>>>bo widzisz kabel USB zawsze sili się że coś śmiesznego powie ale nieraz mu nie wychodzi:P

Tak, powinien rozumiec kobiety ,aahhahahhahaha Weridiana - i tu mnie masz :( ;) :P

A mi kabel>>>>> nie wiedziałeś, że aby być szarmanckim, należy jeździć najnowszym BMW?:classic_cool:

Ja tam nie lubie przesadnie romatycznych...facet to musi byc facet... Dla mnie facet musi szanowac swoja kobiete,ale tez musze sie z nim nieraz klocic ;) Wtedy zwiazek ma sens...Bo jesli sie nie klocisz to albo ktores klamie,tudziez zdradza,albo ktores po prostu jest na tyle ulegle,ze nie potrafi sie nawet sprzeciwic...A to akurat jest chore wg mnie...

Gość louta
SKACZ :P

Kabel zwracam honor ;) Emons---No slucham...A moze Ty po prostu nie masz kobiety :P I dlategos taki przemadrzaly ... Pyskaczu jeden :P

już wyraziłem swą opinię o \"szarmantach\" :classic_cool: rozumieć kobiety, nie być mięczakiem, szanować kobiety, mieć własne zdanie ale jednocześnie zgadzać się z kobietą... hahah :D wychodzi z tego kaczor Donald :D

Gość louta
te kabel>>>>>a ty mi nie bedziesz mowil czy mam sie wypowiadac czy nie i rzadnego sioo:P ty sie gościu cały czas silisz na najmadrzejszego na kafe a jakos ci to nie idzie Jarek ma prawo do swego zdania i nic ci do tego .i zeby bula jasnosc jestem facetem a nie panienka lecaca na jarka

Gość louta
chociaz mam kobiecy nick :) ale to takie moje male zboczenie, tak samo, jak przebieranie sie za dziewczyny

Louta---> Gej ? :D :P Tak samo jak Jarek,tak i kabel moze miec swoje zdanie ha :P Emons--> Moze konkretniej;)

zwisa mi jak kabel to czy jestes kobieta czy facetem....nigdzie nie powiedzialem ze nie masz prawa sie wypowiadac ( czytanie ze zrozumieniem sie kalania) ....dalem ci do zrozumienia ze nie mam ochoty z toba dyskutowac ja i tylko ja!!!!!!!!! czyli ze twoj post ktory skierowales do mnie, mam w miejscu gdzie plecy zmieniaja nazwe :)

Gość louta
kabel nie wytrzymal i sie podszył biedaczyna:P

Kobiecie by nigdy nie dogodzil ;) A prawda jest taka,ze kazda kobieta jest inna i kazda pociaga co innego...

Gość louta
sluchaj, nie cwaniaczkuj, nie wiem, jaka nazwe nosza twoje plecy i mam to w dupie, kumasz?

Gość louta
Wszyscy maja prawo mowic i myslec co chca i nic wam do tego,ze nosze rozowe rajstopy.Taki mam styl