Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tcfcv

czy jeśli facet jest szarmancki to dla kobiet jest ciotą??

Polecane posty

Ja jebie nie chce mi sie isc do szkoly jutro :O Ale wolnego se niestety zrobic nie moge,bo juz dzwonili ze szkoly :D A wicedyrektorka powiedziala,ze mnie w tej szkole widuje jak wizytatora :classic_cool:

niedoświadczona podróżniczka----> Ty...? Przeciez nawet nie bylas na tamtym topicu...no chyba,ze jako pomarancza ;)

Chyba ide spac 😴.Jak dobrze,ze brat jedzie o 9 ...Chociaz jedna lekcja mnie ominie :P

haha dobre z tym wentylatorem :D Zostalysmy same :O Panowie poszli wykonywac robotki reczne....bo kobiet niestety nie maja,poniewaz sa nieszarmanccy :classic_cool:

zimą, wieczorowa pora udaje sie nad pobliski akwen czyli nasze wioskowe bajoro , wkladam do ust sitkjo do krojenia jajek udajac ze to fiszbiny, rzucam sie w gleboka otchlan i dostojnie z plecami ponad woda plywam udaje wieloryba wyrzucajac od czasu do czasu wode ze strzykawki z plecow , czesto towarzyszy mi moj mlodszy brat , ktory smaruje sie caly smalcem i udaje delfina butlonosego

Mowimy o kobietach i mezczyznach-tylko kabel jest z nami,reszta przeciwko nam :P My uwazamy,ze faceci powinni byc szarmanncy,natomiast panowie,ze to szczyt buractwa... no :)

trzech rzeczy potrzebuje moje męstwo: najeść się dobrze, napić się dobrze i wyspać się dobrze.... skoro pierwszego i drugiego tutaj nie uraczę, pozostaje mi tylko walnąć komara :)

Jarek---84 >>> I czego ryj krzywisz :classic_cool: :P Ja uwazam,ze wiekszosc tylko tak mowi...-ze traktuja kobiety jak szmaty itp. Bo prawda jest taka,ze zadna kobieta nie pozwoli sie traktowac w taki sposob.Madra oczywiscie:)Choc z milosci to mozna wiele bledow popelnic.Ale trzeba tez troche rozsadku....Tylko,ze w tym przypadku chyba nawet madrosc zda sie na nic,jesli sie czlowiek zakocha tak naprawde. Ja zawsze pamietam slowa pewnej piosenki \"I pamietajcie dziewczyny,jest taka jedna zasada-w milosci wszystko jest wszystkim,a zdrada to zdrada\" Zmykam spac 💤 Dbnc 🌼

Weridiana, ale niektóre kobiety lubią być tak traktowane, lubią czuć dominację mężczyzny dodam, że to nie ja powyższe wymyśliłem :D

Hehe juz nie mam sily sie z Toba przekomarzac ;) Ale jest tak,ze im bardziej ktos wydaje sie niedostepny tym bardziej nas pociaga.... I jest tak w wielu przypadkach.Ja tak mam tez :P I to od 3 lat :O cóz...bywa.Kiedys z nim bylam,ale nam nie wyszlo...Mimo to jakos nadal mnie pociaga... Ale jest zbyt popierdolony i wiem,ze nie zasluguje na mnie.Moze i mam krzywy ryj,ale jestem porzadna dziewczyna,a nie szmata....i nie kurwie sie jak on. W zasadzie to takie sprzeczne,bo pociaga mnie,ale nigdy nie chcialabym miec takiego faceta ... :O :P

Nie wtracasz sie,no co Ty:) Co wiecej przyznaje Ci racje:) Jesli facet naprawde sie zakocha to bedzie mowil inaczej...Nie wypusci tej dziewczyny tak latwo.A za taka gadke dostanie w globus :P

faceci mają świadomość że z kobietą jest łatwiej, wygodniej, lepiej... no bo ile mozna przesiadywać z kumplami na piwie , ile mozna chodzić na tzw DUPY , ile mozna samemu robić sobie dobrze... Tylko że jednemu uświadomienie sobie tego zajmuje rok a drugiemu wieki. A z kobietą tez można wypić piwko, a seks jest bezpieczniejszy bo ma się pewność że się jakiegoś syfa nie załapie.W normalnym zwiazku obie strony musza dawac z siebie wszystko. A szarmancja jest jak najbardziej wskazana.