Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Posnaniak

Na czym oszczędzacie a na co kasy nie żałujecie ?

Polecane posty

Gość llpp
Nie oszczedzam na niczym, ale tez nie kupuje jakichs nieprzydatnych bzdur za niebotyczne kwoty, ale jak cos mi sie cholernie podoba to jestem w stanie duzo na to wydac. Co to za zycie, jesli czlowiek musi ciagle kalkulowac, porownywac ceny, odmawiac sobie czegos i w imie czegoi? Aby na koncie zobaczyc troche wieksza sumke pieniedzy?

oszczędzam na pubach i restauracjach (jem i pije w domu :) ) na ciuchach oszczędzam - kupowane z wyprzedaży tylko na zwierzątka nigdy nie żałuję :D

jesli kupuje cos na "lata" to nie oszczedzam generalnie szukam wszystkiego co dobre w rozsadnej cenie jedzenie- na co mam ochote kupuje, czy to niska polka czy wyzsza ciuchy mnie nie interesuja wazne zeby byly trwale i ladne, ale na ceny bardzo uwazam, nie lubie przeplacac (tylko na jeansy jestem w stanie wydac sporo) na buty przeznaczam sporo, musz abyc ze skory,ale kupuje rzadko (nic mi sie nie podoba w sklepach:o) lubie wydawac na kosmetyki :D maseczki, kremiki, balsamy, zele itp ale to raczej niska/srednia polka (poza kosmetykami do twarzy) gdybym miala wiecej kasy na bank sporo wydawalabym na pierdolki do domu :D

Gość zbadsfadfdvf
na wszystkim prócz alkoholu

Gość Darrida
A ja odkąd straciłam pracę oszczędzam dosłownie na wszystkim. Już 4 miesiące jestem bez pracy i żyję z oszczędności, które się zaraz skończą. Masakra normalnie :(

Gość Henryk455
Ja oszczędzam na kilku rzeczach,ale głównie dlatego ze zamawiam je w sklepach internetowych. Ostatnio remontowaliśmy łazienke i wiele elementów w tym również płytki kupiłem na www.sklep.max-fliz.com.pl jestem bardzo zadowolony.