Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studniówka

miałam wczoraj studniówkę

Polecane posty

Gość studniówka

wybawiłam się świetnie, partnera miałam rewelacyjnego. noc z moich marzeń, wytańczyłam się za wszystkie czasy. ale fryzurę miałam okropną:( fryzjerka mnie oszpeciła:( wszystkie dziewczyny wyglądały pięknie a ja okropnie:O i choć bawiłam się świetnie, nie zrobiłam dobrego wrażenia na moim idealnym partnerze 😭 studniówka zaczeła się o 19 więc po żałobie narodowej

Gość pistacjowaaaaaaaaaa
nie przejmuj sie, mnie tez fryzjerka oszpecila:Oale mam to gdzies, zapomnisz zaraz:P

Gość studniówka
tylko wiesz, zdjęcia i płyta mi przypomną:O a mógł to być idealny bal. miałam ładną sukienkę i makijaż. a fryzura jak jakiś pudel 😭 mój partner się wytańczył... no... i to by było na tyle:( a tak mi się podoba 😭

Gość fhcn
nie masz dziewczyno innych problemow??

Gość ty już o historii piszesz

Gość fhcn
ciesz sie ze matka dala ci kase na bal , kiecke niektorzy wcale nie ida na studniowke bo nie maja za co!!!!!!!!!

Gość studniówka
mam ale jednak jak o tym pomyślę to jest mi zwyczajnie źle :( nie mogę się wyżalić?

Gość studniówka
mam ale jednak jak o tym pomyślę to jest mi zwyczajnie źle :( nie mogę się wyżalić?

Gość ddfgt
no wlasnie czgeo od niej chcecie niejedna dziewcyzna by usiadla i robila za ofiare zamiast sie bawic ciesz sie z ejestes normalna a do fryzjerki juz nie chodz i tyle move on

Gość studniówka

Gość cavecam
a co miał cię przelecieć na tej studniówce ten facet ?

żeby podnieść cię na duchu powiem ci, co znalazło się na kasecie z mojej studniówki :o miałam sukienkę na ramiączkach i nie miałam stanika, tańcząc, skacząc, wyginając się.... chropowaty materiał szorował po moich sutkach, które tak się podrapały, że nie dało się ich dotknąć, całe czerwone i spuchniete :o przy stole pożaliłam się mojemu facetowi, ten niewiele myśląc włożył mi rękę pod materiał i zaczął głaskać :P po długiej chwili dopiero zorientowaliśmy się, że przed nami stoi kamerzysta i się głupio cieszy. błagałam, prosiłam... nic z tego, cała klasa + wychowawczyni + pani dyrektor dostali kasetę, na której jest całkiem nieprzyzwoite macanko :o od tamtej pory minęło 6 lat a ja dalej z rumieńcami na twarzy oglądam tę kasetę

Gość fhcn
meaaa dobre hehehe chyba niezle wypiliscie zeby tak obmacywac sie przy ludziach hehehee a seksu nie uprawialiscie?? pod stolem he

Gość studniówka
nie przelecieć:(:O po prostu chciałam sie podobać:(

Gość cavecam
a skąd wiesz że się nie podobałaś ?

nie obmacywać, po prostu głaskał moje obolałe sutki aby przynieść mi ukojenie :P

Gość cavecam
i powiem ci coś jeszcze....Mi i moim kumplom wcale się te kreacje, fryzury koleżanek i partnerek nie podobały.... sto razy woleliśmy dziewczyny normalnie ubrane w jeansy czy jak na zwykłą dyskotekę :) Zbyt młodym dziewczyną nie pasują takie kreacje....

Gość studniówka
no bo widziałam się w lustrze:O miałam naprawdę ohydną fryzurę

Gość cavecam
no i co z tego że miałaś kiepską fryzurę ? Włosy odrastają :) A to jest twój chłopak ?

Gość studniówka
miałam sukienkę do kolan, nie jakąś balowa kiecę

Gość studniówka
ona mi je brzydko ułożyła, nie obcinała nie, to nie jest mój chłopak

Gość cavecam
i uważasz, że to przez fryzurę ??:D skoro widział cię w normalnych włosach to wie jak wyglądasz normalnie....jeśli nie interesowałaś go w swoim normalnych wyglądzie studniówka niczego by nie zmieniła... Po prostu cię lubi i nic więcej , nie co w to fryzury mieszać :)

Gość mea ja na twoim miejscu bym
zabiła tego kamerzystę,przesadził,przecież za to mu płacisz,więc ty powinnaś decydować co ma być na kasecie a co nie :O

Gość dejot
za kamerzystę płacili wszyscy a nie ona sama, jakby każdy sobie wybierał co ma być na kasecie to nic by nie zostało...

Gość studniówka
kurcze... spoko, ja przeciez nie oczekiwałam, żeby ten facet rzucił się na mnie w miłosnym uścisku. ale czy Wy czułybyście się ok gdybyście wiedziały, że wyglądacie tragicznie? zwłaszcza w obecności faceta, który naprawdę się Wam podoba? :(

Gość studniówka
up..

Gość onaaaaa__
Ważne, że się super bawiłaś :) ja również miałam studniówkę i również faceta idealnego :) cudowna noc :) wytańczyłam się z nim za wszystkie czasy. Moja sukienka również mnie nie zadowalała, jednak to nie jest ważne:) Ważne, że się super bawiliśmy.

Gość gaha
, JA MIAŁAM STUDNIÓWKE , W TAMTYM ROKU , BYŁAM Z KOLEGA Z KLASY strasznym sztyniakiem ale poszłam z nim , bo płacił za studniówke , wszystko miałam za darmo , wybawiałm się mój partner o 2 się zmył a ja zostałąm sama z koleżankami i jej chłopakami , teraz zostały tylko wspomnienia i kaseta , ale powiem wam ze jak bym mogla cofnac czas to bym wolała isć z kim innym nanta stuniówke i zapłacic za nia sama