Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina herrera

znów go zdradzam.....

Polecane posty

Gość smyrlin
A próbowałaś moze urozmaicić Wasze życie erotyczne? W każdym związku z czasem pojawia się rutyna i lepiej jest powalczyć niż pójść na łatwiznę. Od 5 lat jestem w związku z Mężczyzną, który także był dla mnie pierwszym. W łóżku pojawiają się zazwyczaj sprawdzone pozycje i podobny scenariusz jednak żeby nie było zbyt nudno od czasu do czasu wyjeżdżamy gdzieś tylko we dwoje lub trochę eksperymentujemy (inne miejsce, seksowny strój, nowe pozycje, pieszczoty etc.- z resztą co Ci będę opowiadać, na pewno sama potrafisz ruszyć wyobraźnią i wymyślić coś ekscytującego). Z drugiej strony przecież seks to nie wszystko. Warto rujnować zwiazek z Mężczyzną którego kochasz, z którym czujesz się bezpiecznie dla kilku chwil zapomnienia z obcym facetem? A tak z drugiej strony- co jeśli cos pójdzie nie tak? Złapiesz chorobę weneryczną, trafisz na jakiegoś dewianta lub zajdziesz w ciążę z kochankiem? Nie uważasz, ze to wszystko to zbyt duże ryzyko? Zwłaszcza, ze możesz sama poprawić relacje między Wami i urozmaicić życie erotyczne. Jeśli Twój facet nie jest tak dobry w łóżku jak tego oczekujesz to moze z nim pogadaj? Pokaż mu co lubisz, czego potrzebujesz etc. Pomijam już etyczny wymiar zdrady. Dla jednych jest ona niedopuszczalna, innym łatwo przychodzi krzywdzenie bliskich. Smutne to...

Gość aaaaaczemu nie
kurwiszon...

Gość aaaaaczemu nie
Takimi jak autorka powinni karmić lwy w zoo. Nie byłoby kurestwa...

"W każdym związku z czasem pojawia się rutyna i lepiej jest powalczyć niż pójść na łatwiznę" Tylko nie kazda/kazdy potrafi i chce podjac chocby minimalny wyslilek. Latwiej przeciez znalezc kogos, komu we wlasnym zwiazku tez sie nie chce powalczyc o lepsze relacje czy bardziej goraca atmosfere w lozku. Wiec - jak zwierzatka.... prosto, latwo i przyjemnie...wystarczy jeden sms, pare spojrzen w parcy, kilka dni rozmow na gg... Paw postroszy piorka, kotka sie zacznie przymilac I jazda. Mozna juz oddac kontrole nad wlasnym postepowaniem skurczowi macicy i wytryskowi. To nie jest zalosne. Raczej smieszne:D

Gość uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja swojego tez kocham a juz trzy razy go zdradzilam,nie wiem dlaczego bo dostaje od niego wszystko co kobieta pragnie,czuje sie naprawde swietnie w zwiazku i sama siebie nie rozumie jak moglam to zrobic , najgorsze jest to ze byc moze znowu go zdradze

"ja swojego tez kocham a juz trzy razy go zdradzilam, nie wiem dlaczego bo dostaje od niego wszystko co kobieta pragnie" Wlasnie dlatego, ze dostajesz od niego wszystko. Oprocz kopa w dupe na jakis czas, zebys sobie mogla przemyslec o co ci chodzi.

Gość odejdz od
niego..