Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trb

nowy partner impotencja ?

Polecane posty

Gość mialem raz taka partnerke
moze jest mu w Tobie za "szereoko", wiesz moze slabo odczuwa bodzce, sama mowilas ze jestes mokra a to tez mniejsza "tarcie" , nie jestem jakos kiepsko wyposazony, powiedzial bym nawet ze ponad standard ale z jedna dziewczyna prawie nic nie czulem, byla strasznie mokra i szeroka w srodku, i tez nie bylem w stanie dojsc! owszem przy oralu czy innych formach - nie mieklem i nie bylo problemu, ale sam stosunek byl dla mnie do niczego, z zadna inna partnerka mi sie nic podobnego nie zdarzylo, wszystkie byly b. ciasne, moze to "wina" twojej budowy? zdaza sie tak niektore kobiety maja wiekszy a inne mniejszy rozstaw kosci lonowych i to powoduje wlasnie to ze jest "szeroko"

Gość łojejku
ktoś ma jeszcze wątpliwości co jest dla kobiet ważne (prócz portfela) u partnera? ;) to całe babskie gadanie o "wnętrzu" jest jak widać funta kłaków warte!

Gość warjat
Heh bo to byla klientka bez zadnej fantazji w seksie.Gałe z musu,,minety nie chciała.Zreszta orgazm nie jest najważniejszy tylko ogólnie żeby było przyjemniej.Pewnie to był facet który bardziej wolał pieszczoty.A nie jak niektórzy takie napalenie żeby szybko podziurawić i sobie ulżyć.

Panowie i Panie, powiem z mojego doświadczenia: jak chcesz mieć radość z facetem zafunduj mu tabletkę, która mu pomoże w 100 procentach!! Mieliśmy na początku problemy z moim partnerem, problem raczej leżał po jego stronie, bo stres w pracy i brak relaxu, ale udało się. Próbowaliśmy różnych form "ruszenia " go, w końcu wziął Cupido Max, ale ten oryginalny i od tej pory zaczął wierzyć w siebie, i sex jest super i w pracy mu lepiej idzie. Jak nie można naturalnie, to po to są te tabletki, żeby nam pomagać. A lek jest złożony tylko z ziół i bez recepty. Można go nawet kupić przez internet, bo chyba oryginału już w aptekach nie ma.

Gość manianowak
ja miałam podobną sytuacje koleś generalnie miał problemy z erakcją, po jakimś czasie się rozstaliśmy, dowiedziałam się potem,że pomimo tego, że miał 25 lat miał wcześniej tylko jedną parterkę seksualną i to jeszcze z czasów licealnych- wiec jakaś totalna porażka, ja natomiast miałam wiekszę doświadczenie od niego i byłam świadoma swoich potrzeb, tak więc podczas naszego bycia ze sobą to ja zawsze inicjowałam i stwarzałam sytuację do seksu- ale nic z tego nie wychodziło, na szczęscie nie jesteśmy razem. ale polecam ci stronkę www.erotyzm-oczami-kobiet.pl, może ona cie zainspiruje do jakiś nowych zabaw, bo może zwyczajnie ni podnieca go taka forma seksu, poszukaj czegoś co ci odpowiada, a potem pokaż mu to na zasadzie ciekawostki i spytaj się czy spróbujecie :) lekkie podchody ale czasem bywają skuteczne :), jak to nie pomoże to uciekaj od niego czym prędzej :)

Gość to Ty taka jesteś ...
trb Mam już innego partnera Trzeba było od razu mam powiedzieć, że szukasz chuja do dupy, a nie zgrywać i się głupio pytać, mam nadzieje, że ten nowy jeździ po Tobie jak po łysej szkapie :) i ma większego fiuta niż ten poprzedni oraz ma długo twardego i sztywnego :) Kobiety jednak, to nic nie warte :(