Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zimna.suka

jak mu dopiec wrednie ??

Polecane posty

w sumie to banał:spotkałam się z kolesiem. Było miło i sympatycznie, rozmowy sie nie konczyly a czas mijal szybko. potem kazde z nas rozeszlo sie do swoich znajomych. pech chcial, ze okazalo sie, ze poszlismy do tego samego miejsca. Pech bo gdy podeszlam sie przywitac to mnie zignorowal. Jak mu dac teraz tak w wrednie mily sposób do zrozunienia, ze jest mi przykro z tego powodu??nie chce tak prosto z mostu

Ale jak to Cie olal? Dopiec mu moglas wtedy, przy znajomych, teraz juz za pozno... Ale OLAL CIE tzn co zrobil?

Nie dopiekaj mu wrednie, tylko też go teraz ignoruj. A najlepiej, to sobie o nim zapomnij i nie przejmuj się facetem bez klasy.

Gość jyui
wlasnie. nie bedzie nic gorszego dla niwgo niz olewka;) wiele razy przerabialam to i nie warto nawet straac sie odgryuzc na facecie, ktory nie ma za grosz honoru:)

Gość minettee
1wszy zachowal sie b nieładnie jak fochliwa baba czemu on taki wredny do ciebie? co leczy?

Gość jyui
Olej go i tyle!! jak bedziesz sier wkurzala on sie bedzie cieszyl:O

Gość minettee
a ja mysle, ze leczy kompleksy zamiast dbac, cieszyc sie miłoscia skoro koza cos rzekla to powinien tymbardziej pokazac zyciem ze ta glupia suka nie ma racji! nie dac jej mozliwosci cieseznia sie z krzywdy ukochanej.. bo gdy suka koza widzi ze masz wd ukochana zamist z nia spotykasz sie z inna to sie cieszy. w duchu napewno..bo ty osiagnels jej cel- a ona zawsze chciaa b ukochana nie byla z toba..