Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona23

JAk ja mam sie zachowac w takiej sytuacji? POMOZCIE PLISS!

Polecane posty

Gość zrozpaczona23

otoz spotkalam sie z jednym facetem ktory juz od dawna mi sie podobal podczas jednej z imprez jego kolega caly czas docinal teksty na moj temat robiac ze mnie jakas szmate typu " a juz druga sobie znalazles" albo"pewnie dzis ci zrobi" albo" ten chlopak nie jest dla ciebie bo ..."itd itd jak ja mam sie wtedy zachowac?

Możesz w takiej sytuacji powiedzieć \" nie życzę sobie żadnych uwag na mój temat\". Po następnej uwadze powiedzieć swojemu koledze: wychodzę, nie jestem przyzwyczajona do takiego traktowania i nie mam zamiaru się przyzwyczajać.

Gość zrozpaczona23
no wlasnie ..ten moj niby odp cos typu " ona taka nie jest" a do mnie " nie przejmuj sie on tak zartuje"...tyle ze mi jakos do smiechu nie bylo:(

Gość zrozpaczona23
niektorzy faceci naprawde sa chamscy i mysla ze kazda dziewczyna to "latwa dupa"

Gość zrozpaczona23
do rhyme ---> co masz na mysli mowiac lepszy numer?

Gość zrozpaczona23
co prawda na drugi dzien przepraszal mnie za wszystko co zle bylo...tyle ze konkrenie nie powiedzial za co :).... boze, jakis on ma chamowatych kumpli..zastanawiam sie czasami czy on tez taki nie jest ...zalamnka:(

cos typu " ona taka nie jest" a do mnie " nie przejmuj sie on tak zartuje" - po tym tekscie.

Gość zrozpaczona23
do rhyme ---> nie bardzo rozumiem twoja ost wypowiedz....wyjasnij bardziej ....co o tym myslisz :(

Gość zrozpaczona23
czyli mam sobie go odpusic bo to taki sam dran jak jego kumpel?

Gość zrozpaczona23
zawsze trafiam na drani...chyba nie mam szczescia do facetow:(

ejj dziewczyny nie badzcie takie surowe!!!!!! w koncu chlopak odp temu kumplowi ze ona taka nie jest no i japrzeprosil to chyba tez o czyms swiadczy, nie? moim zdaniem zobacz jak on dalej sie bedzie zachowywal jak podobnie to go olej!

Gość w zadnym wypadku nie wychodź
ale przestań być dupą wołowa i jeśli ktoś cie obraża, to nie pozwól mu na to! sierota z ciebie czy co? odpowiedz mu tak, zeby mu w pięty poszło: gdy np powie - pewnie znowu ci zrobi, to odpowiedz "NIE JESTEM TAKA JAK TWOJA MATKA" wkurzy się ostro, ale zrozumie, że nie ma sensu z tobą zadzierać i cię obrażać, bo go skompromitujesz i tyle

Gość zrozpaczona23
Macie racje ... w morde dać i się skończy :P

W mordę to może nie, ale odrobina jadu nie zaszkodzi :p A może jadowicie i dowcipnie np. Czy możesz się odstosunkować, (na teksty sexualne) Ciagle jedno Ci wgłowie bo nikt nie Cię nie chce \"MALUTKI\" albo bardziej ostro odpierdol się z LASKI SWOJEJ :P

w ryj by zarobił ten kolega ode mnie :o jak się facet nie potrafi postawić własnemu kumplowi to kiepski z niego Tż.

Gość marcypanka
A co znaczy Tż bo ja nie wiem???? :-P

Gość marcypanka
Robaczek, serio nie wiem, napisz mi. NIe znam tez rozwinięć innycj "żetów", jest też jakiś Mż chyba.

Gość marcypanka
A może to po prostu "mój żonkoś" lub "twój żonkoś". Co? Help!:-D

Ciagle jedno Ci wgłowie bo nikt nie Cię nie chce \"MALUTKI\" ten tekst mi sie spodobal:) ej moze wicej zapodacie, z checia tez sie naucze odp z jadem:):) tak na wszelki wypadek hihih