Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łona

facet spod znaku PANNY ..jaki jest?

Polecane posty

Gość Agniszka Kk
marudny, zdradza, leniwy egoista

Ambitny , wrażliwy , pracowity Facet, ja mam odwrotnie :o

Gość chętnie ci powiem
pracowity, wymagający, mało namiętny, skryty w sobie.

Gość gosia781
zarozumiały na 100%

nudnawy chlopak po jakims czasie, zazdrosny, wierny, kochajacy na zaboj jako maz-z wiekiem coraz bardziej upierdliwy ale zawsze wspierajacy swoja zone Oni sie zadko rozwodza

Gość malagahgcv
wielkie up

Gość hub
babiarz -czesto zachwouje sie jak baba

PAN PANNA Od dawna astrologowie toczą spór jaki jest najgorszy znak Zodiaku. W statystykach Panna wyprzedza Ryby o 60%. Właściwa nazwa znaku powinna brzmieć \"Stara Panna\" . Mężczyzna spod tego znaku ma wszystkie cechy zgorzkniałej, samotnej, starzejącej się na prowincji księgowej. Stary psychicznie, jest brzydki i wychudzony przez chorobę wrzodową żołądka i dwunastnicy. Pedantyczny, w przenicowanym garniturku, usiłuje wydawać się otoczeniu romantyczny i elegancki. Ma wyjątkowo wspaniale, acz niesłuszne mniemanie o sobie. Każdą urazę zapisuje w notesie i obmyśla riposty. Nie myśli szybko, może się więc zdarzy, że zanim nam się \"odgryzie\" min 3-4 lata. Kobiety uciekają od jego ciężkich, pełnych liczb historyjek. Bardzo skąpy Pan Panna sili się na oryginalność, nie zapraszając narzeczonych na obiady i nie kupując kwiatów. Już w wieku młodzieńczym udając milość zaleca się interesownie tylko do zamożnych koleżanek. Nie rozumie dlaczego uciekają od niego wszyscy, choć chętnie pożycza im pieniądze na procent. Jest stary od urodzenia, jego ciasny horyzont zabazgrany jest obliczeniami i donosami. Ze strachu, że nie zdąży wydać oszczędności, kupuje sobie wielką kasę pancerną, w której drzemie sam jak palec w zimowe wieczory.

PANNA - mąż Nie zaśpiewa serenady, nie zadzwoni zapłakany w nocy, nie przyniesie żonie róż, lecz o ile zajdzie konieczność zatańczy z pijanym szefem. Urodzony stary kawaler i dziwak, nie znosi ekstrawagancji i domowej rozrzutności. Patrzy krytycznie na świat, a przede wszystkim na najbliższych. Pedantycznie czysty i oschły, niezwykle wymagający, krytykuje żonę czującą się cały czas jak na mustrze. Jest ew. sadystą pantoflarzem. Bije żonę i dzieci a boi się spóźnić na obiad. Do dzieci wygłasza napuszone homilie bacząc, aby nie usnęły w trakcie. Od małego dziecka zrzędliwy i kochać biedactwo nie chce i nie potrafi.

Gość ohdaa
Bobby Fischer a co to?? sam to wymyslasz??

Gość xxyzzz
nerwowy, uparty, pracowity, namietny, zdradzil raz :( bardzo lubi dzieci

Niewierny (znałam kilku bardzo dobrze, wszyscy co do jednego zdradzali) Zakłamany Nudny Skryty Oszczędny Zaborczy Nadwrażliwy

Gość gfdgser
rtgr

Gość pani blizniak
moj jest cudowny, kochany, wrazliwy, zrobiłby dla mnie wszystko, chociaz bardzo skryty, ciezko z nim pogadac, jesli cos sie dzieje nie tak, bo duzsi w sobiei trzeba sila dosłownie od niego wyciagac

Gość ig80u
cool :)

Gość maniuskaa
kochany.... skryty... wierny.... lubi sie przytulac.... :)

Gość jaosia
bardzo miły kulturalny

Gość gfdfygh
bardzo ambitny, zaradny, lubi narzekać na wszystko, chwalipieta

A na poważnie.. znam .. dobrze trzy panny jeden facet dwie kobiety.. mimo znacznego wieku 48- facet.. 35 i 26 kobiety są stanu wolnego i zapowiadają że to jedyne wyjście.

Gość katzrynka
ups

Gość assanka
panie panny a faceci panny to wielka róznica wiec skończ juz tym Bobby Fischer bo nudny jestes:) Mój mężczyzna jest cudowny, zaprasza na obiady, kupuje prezenty, kwiaty , zrobilby dla mnie wszystko, ja to mam szczescie:)

Gość kuzianuzia
Bobby ma racje, to co pisze to prawda. Mialam faceta panne i praktycznie wszytsko sie zgadza. -byl pedantem -dziwakiem -psychicznie lubial sie znecac -samotnikiem to najgorszy znak zodiaku