Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łona

facet spod znaku PANNY ..jaki jest?

Polecane posty

Gość panny są upierdliwe
marudne, uważają że tylko one mają zawsze rację, zadufane w sobie, pracoholicy w pracy, w domu lenie i egoisci wszystko robią na pokaz (vide pracoholizm), boją się tego co pomyślą o nich inni chorobliwie pedantyczni

asanka Napisałem że dobrze znam dwie kobiety i jednego mężczyzne . A mniej jeszcze cos tam. PO za tym wyjątki potwierdzają regułe. :P

Gość panny są upierdliwe
z tymi "homiliami" do dzieci to święta prawda, mój stary jest panną....jak on potrafi truc, o Matko !!!!! godzinami potrafi wypominac to co się wydarzyło 15 lat temu....jak i całą listę domniemanych wad i uchybień od zarania dziejów....

Gość kuzianuzia
o wlasnie dochodzi jeszcze -marudzenie -udawał romantyka -zgredziały -zachowanie starego emeryta, zero życia w nim bylo nigdy wiecej panny

"panny są upierdliwe" :D Bez przesady.. nie wszystkie, upierdliwość wynika z zasad, których starają się trzymać. ;)

Gość panny są upierdliwe
no i znęca się psychicznie nade mna i Mamą miałam faceta pannę, był naprawde cudowny, ale miał momenty że bywał chorbliwie zazdrosny o moje urojo9ne zdrady, potrafił wtedy użyc przemocy tak jak potrafił byc pomocny, uczynny, wrażliwy i romantyczny tak nagle potrafił zmieniac się w kogoś kto bez trudu stosuje przemoc zaczełam się go bac i skończyłam tę znajomośc bo jego uczucia były zbyt skrajne i bałam się że kiedyś źle się to dla mnie skończy podświdomie czułam że po ślubie nie byłoby już tak miło i uroczo

Gość gosialinka
opiekunczy :)

Gość mam brata to wiem
uparty, osczedny (skapy??), pracowity ambitny nerwowy choleryk

Gość seksiara123
bardzo miły , lubi sie tulic :)

QRWA a ja jestem z panny:-) Nie wiedziałem, że jestem taki okropny :-) masakra idę się utopic i ocalę ten świat od jednego idioty :-)

bardzo fajny jet pan , panna :) mój chlopak jest boski mimo ze spod panny jest

Gość bgig
bam bam

Gość Cikiki
zpedalony ....

Gość marchewka900
aa moj chlopak jest; opiekunczy, luubi sie przytulac ;p, miły kulturanlny....... czasem jednak jest okropny... nie jest ani romantyczny ani namietny... strasznie skryty w sobie (nic ci nie powie) w ogole nie okazuje ze zalezy mu na tobie :(:( czasem jest obojetny... tak to cala PANNA!!! ps; chodze z panem PANNA i cos czuje zee to sie niedlugo skonczy przez jego wady.. ehh a tak w ogole to jestem z pod znaku LWA i wedlug horoskopu niepasujemy do siebie :(

Gość nie_panna
skrajny egoista, dążacy wyłacznie do spełnienia swoich celów, kocha intensywnie ale krótko, liczy się "ON"

Gość szukammmm
tak moj pan Panna skryty, nie potrafi rozmawiac!!!!! od kłopotów ucieka ,zasada jego samo sie rozwiaze, miły ,czuły ,romantyk ,,ale tylko na początku znajomosci lubi myslec ale o sobie w sexie taki sobie bez wielkich uniesien i wiele sie tu potwierdzajacych wad,dlatego mysle ze to juz niie zbyt długo potrwa ...mam dosc

Gość marchewka900
całkowicie sie z toba zgadzam !! SZUKAMMM ;p to samo jest u mnie... i też juuz dlugo tego nie wytrzymam.. ma za duuzo wad.. on nigdy sie nie zmieni. :(