Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość captain Jack

Wkurza mnie ze wszyscy ulozyli sobie zycie i mnie pouczaja !!!

Polecane posty

Gość captain Jack

poznajdowali dziewczyny i chłopaków i teraz wielkie kozaki, Teraz ciągle musze słuchać, że mam przestać grać w gry, chodzić ubrany w moro bo mam 23 lata.... Pasuje mi mieszkać z roidzicami stać mnie na wiele więcej niż ich, a nie prawie nikomu morałów. Starałem się o parę dziewczyn to mnie olały na początku.... Więc co mam idiotę z siebie robić bo wypada kogoś mieć ?

Gość Rasputinka
Widac ze typowy z ciebie mamisynek co sobie zycia nie umie ulozyc. tez bym cie nie chciala.

Gość asy83
Tacy ludzie jak ty to tak mnie wkurzają, miernoty jedne na utrzymaniu rodziców.

Gość captain Jack
miernoty ? na utrzymaniu rodziców ? buhahah Sam wszystko opłacam, zarabiam dwa razy tyle co oni bo mam więcej czasu i jestem bardziej dyspozycyjny...Jak nie mieli partnerów to paszcze im się tak nie otwierały....Mama niby też gada , że mam znaleść sobie dziewczynę ale jak dałem jej kasę na remont kuchni to ze szczęścia o mało spazmów nie dostała.....

Gość minettee
spazmy to słowo co innego zonacza:P hihihih Lubie jowialnych FacetówP:P

Gość no ja ciebie tez lubie
i mam identycznie chociaz nie mieszkam z rodzicami w pracy mam męzatki niektóre z dziecmi inne juz pewie niedlugo i tez mam czesto wrazenie zeejstem czyms gorszym bo jeszcze imprezuje, i jakos nie mam ochoty na stabilizacje....ehhh masakra a najgorsze ze co druga w nieudanym związku i placze po nocach ale ma meza wiec jest lepsza...

Gość Koń kawaleryjski
Co do gier - o ile są to gry strategiczne, te prawdziwe, to graj dalej. VIVAT !! A poza tym, dlaczego jesteś "captain Jack", a nie rotmistrz Jacek ?? To są jakieś jaja !