Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hieronim Adgaru

Co na kobietach robi wrażenie ?

Polecane posty

Gość hieronim Adgaru

poza kasą, pozycją, i urodą ? tylko nie piszcie bzdur o inteligencji i podobnych

zawsze potrafisz mnie rozbawic:) nawet jak mam doła i znajde Twoj wpis od razu mi lepiej:) Tak trzymaj chłopie:)

czasem coś pierdolniesz to fakt:) Ale jestes nieodłącznym elementem tego kafe:) bez Ciebie nie byłoby takie samo:)

ale to fakt. Miałem doła a tu taki wpis:) i od razu humor lepszy:)

Gość xxyzzz
inteligencja

Gość fsdfdf
pewnie pewnosc siebie

Gość hehehe11112
no tak skoro nie takie bzdury jak iteligencja........to:kasa,fura,pozycja,piekne muskularne cialo,25cm.ptak,gest,znajomosci.Masz to?Jak nie to moze poczytaj jakas ksiazke-byc moze jednak zdzialasz cos inteligencja...

Gość Q111
Przepraszam, ale będe szczera samochód. Oczywiście, on o niczym nie przesądza, ale jak jest fajny to trudno nie odwrócić wzroku.

Gość Samanta 14
Spodobał mi się facet, był przystojny to fakt i jakoś tak sobie pomyślałam a może coś by z tego wynikło. Po czym okazało się że on jest jakimś tam inwestorem i wiele ciekawych kwestii. Zatkało mnie troszeczkę. Ogólnie niby się do mnie uśmiecha, bo oczywiście ja do niego na ty i bez większych ogródek. A teraz mi trochę głupio.... i trochę tak się wycofuję.

Gość Samanta 14
A pozycja tam robi wrażenie chyba tylko w Kamasutrze. :D

Gość Samanta 14
Gdyby biegał codziennie o 5 rano, to by zrobiło na mnie wrażenie. :D Pasje to robi wrażenie, a kasa, pozycja i władza to mnie trochę odstrasza.

Gość włąsnie..
z resztą kase można zawsze zarobic, a inteligencij, poczucia humor nie nabędzie się tak łatwo, a poza tym jescze zainteresowania, pasje.. i maniery:)

Gość joelle
pojebane jestescie baby... szkoda słów wiesz co mnie kręci w mężczyznie... to, że jest sympatyczny, ma piekny uśmiech, jest szczery, spontaniczny, troskliwy, mam z nim o czym pogadać.... mogłby nawet maluchem jeździć i nie mieć konta w banku, ale byłby ze mną i kochał tyle w temacie...

na mnie robi wrażenie, kiedy w mężczczyźnie kryją się pewnego rodzaju sprzeczności, przeciwieństwa (trudno to ująć ;) ) - kiedy potrafi być delikatny, ciepły, kochający, ale też zdecydowany, męski i silny, kiedy ma w sobie nieco z romantyka i coś z typowego ogiera (ale mi się skojarzyło ;) ), kiedy jest flirciarzem i lekkoduchem, ale jednocześnie wie, kiedy włączyć rozsądek i potrafi panować nad sytuacją i emocjalmi, kiedy jest mądry, taktowny, ale potrafi być również dowcipny ... Tacy mężczyźni są według mnie bardzo interesujący :)

Gość dejot
klaudka ....al ty jesteś tępą rurą ...

dejot --> jakoś mnie twój post nie zdziwił. Wiem, boli, ale takie zycie :) Nie liczyłam na to, ze takiemu zakompleksionemu prostakowi jak ty spodoba się moja wypowiedz, bo koło takiego faceta, jak opisałam, to ty nawet nie stałeś (nie mówiąc o tym, żebys coś z niego miał) :)

Gość czpiota
Klaudia mi tez imponuja tacy bo z nimi nieda sie nudzic. Taki facet to wyzwanie, ale malo jest takich