Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18-letnia

POWINNAM SIĘ Z NIM ROZSTAĆ?

Polecane posty

Gość 18-letnia

jestem z chłopakiem od ponad pół roku można powiedzieć że to chłopak 'z moich marzeń' bo pewnego dnia poprostu go zobaczyłam i zakochalam sie platonicznie poki co, jednak potem szczęsliwie dla mnie -stał sie 'mój' jak dla mnie - jest uosobieniem ideału chlopaka, ale żyć sie chyba z nim nie da bo w zasadzie to on mnie chyba nie potrzebuje przeryczałam już niejedna noc, ale chyba boje sama sobie to do końca uświadomić nie potrafie przyjąć tego do wiadomości, bo to przecież ten ideał, "mój typ" owszem i mój, mamy identyczny gust muzyczny, moge z nim wypic, bawic sie, ale czasem chcialabym spokoju, moglabym poprosu leżec cały dzień byleby obok niego on chyba jednak mnie nie potrzebuje czy on by chociaż za mną tęsknił gdybym oswiadczyla ze juz sie nie spotkamy? ma swoich ziomków, oni są jak jego harem. taa, jego żonki siedzi teraz z nimi w innym miescie a ja siedze tu prawda jest taka że jestem na każde jego zawolanie dlategoteż chciałabym wywrócić tą sytuacje i powiedziec 'wpier...j' ale nie moge i wiem ze tego nie zrobie, a nawet jak zrobie to juz po 1 dniu bede ryczec i tesknic porazka dziekuje jesli ktos przeczytal te wypociny

Gość niepotrzebnie tu zajrzalam
olej go i zobacz jak sie zachowa.

Gość 18-letnia
Czerwony Tulipan - no wlasnie.. ile czasu jestes juz 'bez niego'? boje sie że jesli sie z nim rozstane to wciaz bede myslec ze zle zrobilam, bede zalowac i bede ciagle o nim myslec, nie bede mogla zwiazac sie z kims innym

Gość 18-letnia
ma cie gdzieś mowisz... no wlasnie, moze ja sie boje z nim rozstac bo nie chce sobie nawet wyobrazac tego ze po rozstaniu on by mnie olał..nie tęsknił wogóle..

Gość 18-letnia
Czerwony Tulipan -hmm wydaje mi sie że niestety jestem maksymalnie wkręcona ;) no niestety taka jest prawda, ja zrobilabym dla niego wszystko, a nie wiem czy jemu w ogóle na mnie zależy

Gość 18-letnia
ten mój strach przed decyzją o rozstaniu wynika też z tego, że wiem że on jest naprawde fajnym uczuciowym chłopakiem co nie zawsze ujawnia.. bo ma też już taki charakter hmm roztrzepany jeju, wiesz co faceci to chyba juz jednak są takie bezuczuciowe świnie :( my byśmy dla nich wszystko, a oni maja nas gdzieś i sie nie przywiazuja nawet odrobiny tęsknoty nie wykażą inwalidzi emocjonalni :P mówił że kocha a nastepnego dnia zmienił zdanie -no czysty manipulant, robi tak zeby jemu bylo wygodnie ja bym chyba nie zniosla gdyby moj wyznal prosto w oczy ze mnie nie kocha i mu nie zalezy, choc czuje i tak że jest taka sama szelmą jak twój i jak kazdy inny..