Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M*AGDA

Termin pordu minął 2 dni temu. Cierpliwie czekam

Polecane posty

Gość M*AGDA

Termin porodu miałam na piątek a u mnie cisza. Denerwuje mnie to czekanie, chciałabym juz byc po :( Może któraś z Was tez czeka???

a w szpitalau byłas ???? bo mi kazali jak nie urodze 20 śierpnia to mam przyjechac wieczorem na izbe i zostać i tak było

Gość M*AGDA
dziękuję bardzo :) Ja z pierwszym dzieckiem czekałam 10 dni i to nie było fajne ale to prawda:) w koncu się doczekam:)

Madzia to ty juz drugie bedziesz rodzila :) ale ci dobrze ja jestem na etapie planowania drugiego dzieciaczka

Jak Ci się tak spieszy to zawsze możesz spróbować wypić dwie łyżeczki olejku rycynowego rozpuszczonego w pół szklanki wody. Tyle że warto pamiętać że tylko 5% wszystkich kobiet rodzi w terminie, może to nie jest jeszcze Twój czas.

Gość najgorsze czekanie
:(

Gość M*AGDA
Impuls 29 tak, to drugie :) Dlatego jest mi troche ciężko bo synek ma 2,5roku i to jest istne tornado :) Nie chce wywoływac sama, chciałabym zeby mnie złapało naturalnie. Jutro ide gina to zobaczymy, moze coś się rozkręci:)

Moja siostra przenosiła 2 ciąże i w sumie miała cesarki obie ale przypomniało mi się jak opowiadała, że 2 dni po porodzie przysiady robiła żeby tylko urodzić :D Bezskutecznie

Gość M*AGDA
ja mam nadzieje ze obedzie sie bez wywoływania :(

Gość M*AGDA
Chemical no i w koncu po jakim czasie urodziłaś?

Gość jutro termin
tez testowalam przysiady ;p po 6 przysiadach z podczymaniem sie parapetu wysiadlam ;p tzn nie mialam sily sie podniesc :) a dzidzi jeszcze nie chce wyjsc ;p :) jutro mija termin i jutro wizyta u gin wiec sie dowiem co i jak :)

Gość inkkkkkaaa
ja byłam 3 dni po terminie sama pojechałam do szpitala bo mojej gin nie było okazał się ze o 3 dni za puźno że mogłam wcześniej ale wszystko sie dobrze skończyło, dziecko bylo juz sine i mało sie ruszało miałam cesarkę nie zwlekaj jedź czym prędzej do szpitala!to nie żarty mówię ci zrób tam badania i zadecydują dziewczyno powodzenia