Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzik_z_petelka_

Czy on mnie zdradza czy to tylko moja bujna wyobraznia? Wypowiedzcie się!

Polecane posty

Gość guzik_z_petelka_

Otoz... mam pewne watpliwosci :( W piatek wszystko bylo Ok, w sobote w poludnie odwiozl mnie do domu. Po czym razem z wujkiem pojechali na jego mieszkanie gdzie jest remont , akurat facet przyjechal z piecem. Mowil ze bez sensu bym siedziala w tym kurzu dlatego lepiej zeby mnie odwiozl. Zgodzilam się. Widzialam jak tam wyglada. Ale bylo mi juz jakos smutno , bo nie za czesto niestety widujemy się ze względu na jego dwie prace , teraz te mieszkanie a od lutego dochodzi szkola . Napisal ze mnie kocha i postara sie widywac ze mna czesciej i ze gdyby nie to ze sa rodzice, wujek to moglabym z soboty na niedziele rowniez u niego spac, a tak to niestety nie ma miejsca. Ok - zrozumialam. Rano sie budzę a tu o 2 w nocy patrzę wyslany sms do mnie od niego "Kocham Cię Kasienko". Pomyslalam sobie ze musial pewnie z wujkiem zabalowac i ciekawe czy mi o tym powie. Przyjechal szybciej niz sie umowilismy , powiedzial ze juz w domu nie mogl wytrzymac z starszymi a poza tym juz chcial sie ze mna zobaczyc. Powiedzial mi rowniez sam ze wczoraj wieczorem to samo bylo i razem z wujkiem 10 lat starszym nie mogli tego wytrzymac, wsiedli w taryfe i wrocili na mieszkanie. Spoko ale... Jak tam przyjechalismy dzisiaj stoi jedna flaszka po 1 litrowej wodce, druga napoczeta. Myslę sobie - tak duzo we dwojke wypili a wczesniej w domu po 2 piwa? Na dodatek byl jakis dziwny, obcy, zamyslony, albo ja wyolbrzymiam albo nawet nie mial odwagi wystarczajaco w oczy patrzec. Nie wiem, powiem jedno - byl dziwny. Zapytalam go czy jest mi wierny , powiedzial stanowczo Tak. Podobno byli tam sami z wujkiem i o 3 poszli spac a rano wrocili tez taryfa. Niby nic a jednak cos mi truje leb ... Co zrobic ?

Gość kasienka to nie ja
moze tego esa to wujek wysylal do swojej kasienki ale tak jakos przez przypadek do Ciebie poszlo? a dlaczego go nie zapytalas o to? ja bym nie wytrzymala, w nocy bym dzwonila od razu po otrzymaniu takiego esa

Gość guzik_z_petelka_
Nie no , napewno to nie byla pomylka - mowi mi ze mnie kocha , dlatego pewnie jak wypil wzielo go na sentymenty i mi napisal.

Gość kasienka to nie ja
aaa, Ty masz na imie Kasienka?? bo myslalam, ze masz na imie inaczej a on ci z Kasienka wyjezdza! :) Pewnie jest tak jak piszesz, popil chlopak i zlalo go uczucie :) nie stresuj sie na zapas, pewnie wszystko jest ok. Sama pisalas, ze ostatnio malo sie widzicie, wiec chlopak moze chce chociaz Ci to jakos w smsach wynagrodzic

Gość kasienka to nie ja
zalalo go uczucie znaczy a nie zlalo :)

Gość megi_p
uwazaj i miej oczy otwarte, faceci naprawde potrafia klamac, albo nie w sumie nie potrafia ukryc zdrady to tylko my same sie oszukujemy, ze on by tego nigdy nie zrobil wiem co mowie bo tez mnie narzyczony zdradzil sama odkrylam prawde przez przypadek przykre doswiadczenie trzymaj sie i badz nie ufna

Gość guzik_z_petelka_
No ale ja mam oczy szeroko otwarte , ale jak mam sie dowiedziec jaka jest naprawde prawda ? Skoro podobno tylko oni tam byli na mieszkaniu, a zadne ci nie powie tak naprawde jak bylo by drugiego nie wkopac...

Gość megi_p
wiesz co mysle, ze chyba nic sie nie stalo wyslal ci sms bo przez alkohol niby prawdziwe uczucia daja o sobie znac, ale uwazaj jak bedzie unikal spotkan, pisal i czytal w ukryciu sms i nie bedzie sie chcial z toba kochac to zdradza, wedlug moich doswiadczen

Gość guzik_z_petelka_
Nie no , kochac sie dzis chcial , bardzo jak zawsze , mowil ze uwielbia to robic ze mna , ale ... jakas nutka niepewnosci jest . Dziwnie po prostu sie zachowywal.

Gość guzik_z_petelka_
nikt juz sie nie wypowie ? :(

Gość guzik_z_petelka
niech ktos cos powie :(

jak dla mnie naprawde Ci sie cos uroiło... myslałam ze ja jestem czepliwa w stosunku do swojego faceta i czasami popadam w paranoje, ale Ty? n podstawie czego ? ze Ci napisal ze Cie kocha? matko boska...

a ja myślę, że wszystko wyolbrzymiasz, prawdopodobnie Panowie sobie wypili, szczerze od serca po męsku pogadali - prawdopodobnie również i o tobie... i faceta twojego wzięło na wyznania.... Nie rób problemu, tam gdzie go nie ma..... Niestety, My kobitki mamy tendencje do widzenia rzeczy, których nie ma. Ot już taka nasza babska natura :):):)

Gość guzik_z_petelka
ale teraz cisza , on nie pisze ...

bozesz Ty moj.... napisal zle... nie pisze zle... naprawde chyba chcesz sobie zycie utrudnic :| czepiasz sie wyzniania milosci, na ktorym przeciez Ci napewno zalezalo, sama pisesz ze ma duzo zajec, a teraz jeczysz ze nic nie pisze... naprawde, kobiety sa dziwne... cholera wiec pewnie ja tez ;) ahh trudno... ;)

mnie sie dziś snił pajak, sprawdziłam w jednym sennik.net że kłopoty finansowe drugi http://www.e-sennik.org/sen_pajak pomyślny zwrot w interesach, trzeci http://www.snic.pl/sennik/pajak.html jedno poplątane z drugim, http://www.sennik-online.net/znaczenie-snu-pajak-3806.html znów szczęscie, bla bla... więc qrwa jak to jest ? a pieprzyć te sny ;) wole śnić o seksie ;) :P

Gość guzik_z_petelka
mnie ostatnio snily sie same koszmary , np ze moj bracik plonal , a moj facet mnie zostawil :( nie sprawdzam tego , podobno sny tlumaczy sie na odwrot ...

Gość guzik_z_petelka
to czemu sie tak wczoraj dziwnie zachowywal ? :( a teraz nie dostaje od niego smsa , a zawsze tak z rana jedno z nas pisalo :P

Gość white.apple.
gdyby Cię zdradzał to na pewno o 2 w nocy nie pisałby Ci smsa, że Cię kocha :)

guzik_z_petelka - jesli i Ty go kochasz, zostaw to w spokoju :) dobrze Ci radze, bo jak zaczniesz sie czegos dopatrywać możesz wszystko zepsuć, wiem że czasami mężczyźni potrafią się dziwnie zachowywać, ale narazie to olej... ciesz się tym, że wyznał CI miłość, wyślij mu sms z cmokiem :) ciesz się, a martwienie się zostaw na chwile, gdzie naprawde poczujesz się niepewnie i będziesz miała ku temu przesłanki... powodzenia życzę. :)

Gość Lady_F
Oj myslę że fiksujesz;) , pochlał z wujkiem i tyle. Nie martw się;)

Gość guzik_z_petelka
napisalam do niego smsa , bo pierwsza chyba sie nie doczekam... :(

Gość kalaaaa43
My kobiety zawsze mamy tak,ze wszystko analizujemy,kazde zdanie rozbieramy na czesci pierwsze.. Wydaje mi sie,ze troszke sobie wymyslasz i szukasz peoblemu tam gdzie go nie ma.

Gość guzik_z_petelka
Odpisal mi, napisal ze jak dostal mojego smsa to wlasnie do mnie pisal... Nie wiem, poplakalam się. Mowi ze nie ma ochoty pracowac, tak jakby cos go dreczylo :|

Gość guzik_z_petelka
No nie wiem, w sumie moze i mial bo mowil ze czuje teraz jak sie spotkalismy ze go zaczyna glowa bolec , potem nawet godzine przespal się , a ja znowu mialam podejrzenia czemu sie zle czuje jak w koncu spal te 6 godzin :D