Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytam i czytam i..

gdyby kobiety sie nie puszczaly to faceci by nie zdradzali..

Polecane posty

Gość ja zawsze gwałcę mężczyzn
oni się opierają, krzyczą nieeee, czasem płaczą :( ale jestem bezlitosna.

Gość czytam i czytam i..
no tak,to tez zuawazylam ze kazda panna ktora jest przelatana oponuje przeciw rwierdzeniu ze faceci wola dziewice,wystarczy ze jakis gosciu zalozy temat,albo kobieta to zaraz atak,ze to stereotypy,ze to ze tamto.bez komentarza kobitko a jak moglas zrozumiec slowo ulegac? co,pojscie na kawe?do kina? ...niezbity dowod ze mozdzek nie pracuje na pelnych obrotach skoro dla was moj sposob pisania nie swiadczy o kobiecie tylko dlatego bo nie bronie szarmancko innych lasek a jestem za facetami to co moge wiecej powiedziec...nie interesuje mnie to co sobie myslicie,tu kazdy ma prawo sie wypowiedziec i myslec na swoj sposob,to ze okreslam kobiety mianem babami i innymi okresleniami ktore nie przystojna to tylko dlatego ze nie mam do wiekszosci szacunku.

Gość twinksa
Jeżeli to prowokator facet to niech uważa bo któraś posłuch jego rad i go wykastruje jak następnym razem się do jakiejś uśmiechnie.

Gość czytam i czytam i..
czy ja napisalam cos wulgarnego:)?

Gość Ju...
Dokładnie, Hela.:)

Gość twinksa
u kazdy ma prawo sie wypowiedziec-to fakt ale zwróć uwagę co napisałaś wypowiedzieć a nie wyzywac kobiety od puszczalskich,ordynarnych z rozłożonymi nogami.Jeżli to sa twoje wypowiedzi tylko to ich poziom jest bardzo niski,dlatego odbierane sa jako oskarżanie kobiet o puszczalswto.

czytam i czytam i.. - wali mnie, kim jesteś, ale nie znasz mnie i nei wiesz, czy i z kim sypiam czy sypiałam kiedykolwiek. a jesli kobiete z przeciwnym do twojego zdaniem stawiasz na rowni z tymi, o ktorych piszesz "kurwy", to tylko pogratulowac. apropos mozdzku, chyba nie masz pojecia o budowie i funkcjonowaniu tegoż organu, wiec sie nie wypowiadaj :) "no tak,to tez zuawazylam ze kazda panna ktora jest przelatana oponuje przeciw rwierdzeniu ze faceci wola dziewice," - buehehehehe, znaczy sie co, kazdej zajrzalas do sypialni, tak? :D:D:D ulegać: # ulec, ulegnąć — ulegać 1. «zostać pokonanym w grze, walce itp.» 2. «zgodzić się na coś wskutek czyichś próśb, nalegań, podporządkować się komuś lub czemuś» 3. «pozwolić sobą zawładnąć jakimś uczuciom» 4. «zmienić się lub zniszczeć w wyniku działania jakichś czynników» 5. «zgodzić się na współżycie płciowe» jakieś wątpliwości? "nie mam do wiekszosci szacunku." - do siebie chyba najbardziej :)

Gość czytam i czytam i..
hela to rozwora,nie tylko z wygladu baba chlop,nie dosc ze wielka potezna to jeszcze z zachowania jak rzemieslnik

faceci wolą dziewice, dlatego sami chcą zachować czystość do ślubu. Ale ze mną nie mają żadnych szans- prowokuje ich bezlitośnie,uwodzę, w końcu szlochających - nieeeee 😭 doprowadzam do stosunku 😠

Gość twinksa
kobieta puszczalska jest zwykle na jeden raz aby sie zwyczajnie rzecz ujmujac spuscic,to wor na sperme nic wiecej----twoim zdaniem to nie jest ordynarne pisac o kobietach jako workach na sperme.O krwach jakie tu żucałaś nie wspomne. Ty sama siebie nie rozumiesz,nawet tego co piszesz więc bez sensu wymagać od ciebie żebyś zrozumiała inne kobiety. Lecz się na nogi bo na głowę u ciebie już za późno:(.

Gość ta osoba________
czytam i czytam i czytam i ...czytać nie umiem :d :P

o, patrzcie jakich ciekawych rzeczy moge sie dowiedziec. pewnie wysnutych na zdecydowanie pewnej i sprawdzonej podstawie :P czytam i czytam i.. - "czy ja napisalam cos wulgarnego ?". o ile mi wiadomo, szmaciarstwo nie nalezy do kanonu kulturalnego jezyka

Gość czytam i czytam i..
czy ja napisalam o tobie per kurwa? nie wydaje mi sie co do mozdzku...wystarczy spojrzec jak interpretujesz moje wypowiedzi ,wzgledem chociazby tego ulegania... co do twojego punktowania,to idealnie pasuje nr 2 :) wlasnie to mialam na mysli

Gość twinksa
ja zawsze gwałcę mężczyzn---------ale okrutna pasuda z Ciebie;)

Gość ta osoba________
toż to ten świr, co tu bywa od jakiegoś czasu szpitale strajkują wypiszczają pocjentów z psychiatryka :) nie ma co się produkować leki przestały działać...nic i tak nie dotrze :D

Gość czytam i czytam i..
no i oczywiscie 5 ;) ale to raczej oczywiste

Gość ta osoba________
sorki, troszkę jestem wstawiona sorki za literówki i pewną 'brutalność'

Gość czytam i czytam i..
oj kobitki tak stukacie zawziecie ze az nie nadazam ;) widac uderz w stol a nozyce sie odezwa ;)

czytam i czytam i.. - nie, o mnie nie. chyba pamietasz "wystarczy spojrzec jak interpretujesz moje wypowiedzi ,wzgledem chociazby tego ulegania..." - zwroc uwage na wlasne zdanie, ktore przytoczylam, i mozdzek nie ma z tym nic wspolnego

Gość zaklopotana z lekka
co za debil napisal topik? mozna by powidziec "jakby faceci nie brali to baby by nie dawaly" i na odwrot :/ nie ma płci winnej mniej lub bardziej...idiotyczne.

Gość Ju...
Ja tez chcę gwałcić mężczyzn! Ale nie umiem. 😭

Gość twinksa
czytam i czytam nie ważne komu per kurwa napisałaś,ubliżasz innym kobietą.

Gość ta osoba________
no niestety móżdżek odpowiada za inne funkcje niż poznawcze, ale on tego nie wie pała z anatomii dla świra!!!

nic mi nie zrobicie 😠 bezczelnie prowokuję te niewinne duszyczki, dziewicze, niesplamione seksem- każdy mężczyzna czeka do ślubu, bo sie szanuje- ale nie ze mną te numery 😠 każdego doprowadzę do stosunku 😠

czytam co piszecie i wiecie co od poł godz lapiecie sie tylko za słowka.

Gość zaklopotana z lekka
"każdy mężczyzna czeka do ślubu, bo sie szanuje" WIELKIE LOL ! hhaha

Gość Ju...
Aniajak, bo dyskusja merytoryczna już dawno zakończona. Nie było czego dyskutować, ot i tyle.:)