Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytam i czytam i..

gdyby kobiety sie nie puszczaly to faceci by nie zdradzali..

Polecane posty

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
hellishbloodystorm ja Cię popieram, ale wiesz co nie warto dyskutować na tym topiku...jak z głupcem, co Cię zciągnie do swojego poziomu dyskusji i pokona doświdczeniem :P

Gość czytam i czytam i..
w zadnym towarzystwie nie trzeba sie obracac wystarczy spojrzec na to co pisza tu kobiety

Gość Ju...
Bo Hela mądrą kobietą jest.:D

Gość o ja pitoleee
przepraszam ale ja chyba przed chwilą przeczytałam że "nawet jak facet uwiedzie kobietę to jest jej wina". Ja to na prawdę przeczytałam? bo nie wierzę że ktoś może być tak upośledzony aby to napisać :o a w ogóle "wina"- taaaa, palić na stosie wszystkie kobiety które kiedykolwiek poczuły popęd seksualny albo- nie daj Boże- uprawiały seks :o

Gość czytam i czytam i..
ja nie twierdze ze one im wlaza okrakiem na twarz,wystarczy ze daja sie adorowac,ulegaja im,to jest juz szmaciarstwo

** ** ** ** ** ** *** *** *** - mówisz? :P czytam i czytam i.. - "wystarczy ze daja sie adorowac,ulegaja im,to jest juz szmaciarstwo". czyli kobieta ma byc niedostepna, a na kazda oznake zainteresowania dawac z laczka? :D:D:D to by bylo ciekawe :D:D:D zwlaszcza wsrod singli i singielek :classic_cool:

Gość twinksa
Ale ty jesteś mądra bo się kafeteri naczytałaś na której siedzą wszystkie kobiety.Ty myślisz że tu cała Polska i pół Europy pisze?Twoja głupota mnie zadziwia naprawdę.

Gość o ja pitoleee
ty sie bardzo nudzisz, prawda?

Gość czytam i czytam i..
mam gdzies jakies palenie,faktem jest ze kobiety powinny byc bardziej niewinne,zmyslowe,a nie nachalne i ordynarne. spojrzcie na jedno,faceci zwykle wola na zony dziewice.kobieta puszczalska jest zwykle na jeden raz aby sie zwyczajnie rzecz ujmujac spuscic,to wor na sperme nic wiecej

Następnym razem, jak jakiś nie daj Boze żonaty facet uśmiechnie się do mnie, od razu go wykastruję :classic_cool:

Gość o ja pitoleee
bo kobiety nie powinny sie dawać adorować :D:D:D a każdego amanta traktować łomem :D wtedy by były porządne.Tylko jak tu kurcze za mąż wyjść:o

Gość czytam i czytam i..
nie mowie o tym zeby ich splawialy od razu,nie myl pojec , mialam na mysli aby nie walic sie od razu do wyra i pieprzyc jak swinia

Gość o ja pitoleee
przepraszam, czy ty jesteś tym chorym człowiekiem który założył już z kilkadziesiąt topików w stylu "kobieta która nie jest dziewica to szmata "?:o .Proponuje zapisać sie do psychiatry- im szybciej tym lepiej- na termin trzeba poczekać:o

Gość czytam i czytam i..
malenkie ...nie mylcie pojec,czytajcie ze zrozumieniem,bo zaraz pomysle ze jakis strumien wam mozdzek zalal ;) mowiac zeby nie ulegala nie mialam na mysli adorowania,spotykania sie,znajomosci...mowie o pieprzeniu sie po kilku spotkaniach,albo co gorsza od razu

Gość ta osoba________
czytam i czytam to nie kobieta nie dajcie się prowokować to tenfacte, który ma coś z głową i zakłada tysiące takich samych topików chory zakompleksiony idiota!

Gość czytam i czytam i..
jestem kobieta juz mowilam

Gość Ju...
Ja bym się w sumie nie obraziła, gdyby każdy facet był "uwiedzalny".:P Ale cóż, jest inaczej.:)

Gość twinksa
faktem jest ze kobiety powinny byc bardziej niewinne,zmyslowe,a nie nachalne i ordynarne.-to też na kafateri przeczytałaś?To trzeba zobaczyć jakie one są,tego nie da się wywnioskowac po przeczytaniu paru linijek topiku jakiejś kobiety.Tylko idioci tak szybko wnioski wyciągają na temat innych.Pusta jesteś. spojrzcie na jedno,faceci zwykle wola na zony dziewice.-skąd wiesz kogo mężczyźni wolą za żony.Znowu jakieś badania socjologiczne na kafeteri zrobiłaś? Nie martw się może psychiatra ci pomoże poradzić sobie z swoją frustracją.

czytam i czytam i.. - maleńka, czytanie ze zrozumieniem to my mamy opanowane, a możdżek i mózg na swoim miejscu :O "mowiac zeby nie ulegala nie mialam na mysli adorowania,spotykania sie,znajomosci...mowie o pieprzeniu sie po kilku spotkaniach,albo co gorsza od razu" - zastanawiajace, bo ze zdania "(...)wystarczy ze daja sie adorowac,ulegaja im,to jest juz szmaciarstwo" wynika coś dokładnie przeciwnego ;) jakoś nie spotkałam się z utożamiania dawania się adorować z dawaniem dupy ;)

Gość czytam i czytam i..
hahahahah:D zalosne jestescie,uwazace ze jestem facetem bo nie popieram kobiecego puszczania sie? a mam to gdzies co myslicie,napisalam to bo taka mialam ochote a jak cos wam sie uroilo w lepetynach to zalecam mniej bzykania,moze sperma znajdzie swoje miejsce:D

Gość ta osoba________
sposób twojego [pisania debilu świadczy o tym, że jesteś niedorobionym facetem, a nie kobietą :D

czytam i czytam i.. - cóż, poziom, jaki reprezentujesz teraz (czyżby z braku argumentów?) jest żałosny, a nie użytkowniczni dywagujace na temat twojej płci

Gość Ju...
Oj, biedni ci faceci, biedni. Zmuszani przez kobiety do seksu. Powinni dostawać jakieś odszkodowania, nie?:P

Gość twinksa
Ty masz jakiś wstręt do seksu że tak ordynarnie go opisujesz?No to może seksuolog ci pomoże. Jesteś ordynarna pisząc o kobietach że to worki na sperme albo że rozkładają nogi,brrrrrr.Nie wydawaj opini o innych skoro sama jestes orydynarna.

skoroś taka mądra, pewnie wiesz, kto sięga po agresje, czy to słowną, czy to fizyczną. wiec, jak ktoś tutaj, propouje wizytę u specjalisty, który wyjasni wrogą postawę wobec kobiet swiadomie kierujacych swoim życiem seksualnym (pomijam pijane malolaty)