Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na pomarańczowo

piję

Polecane posty

Gość do ju przestan sie kreowac
bo mi ciebie zal,siedzisz calymi dniami tu i piszsz aby facetow niby to podchwytliwie zachecic do swej atrakcyjnosci tekstami ze koledzy nie chcieli byc kolegami,to denny powod do spowiadania sie z takich rzeczy po co to piszesz? czy nie po to aby on bezwiednie odczytal to...o tak ona jest atrakycyjna skoro lecialo na nia tylu...nie dalo sie innym,bardziej kreatywnym motywem tego przedstawic?

Gość Ju...
No wreszcie ktoś się nade mną użala.:D No dobra, niech będzie, ale przecież już pisałam, że jestem brzydka i nudna, więc po co sie powtarzać?:P

skoro brzydka to co to za faceci chcieli byc...hmm..? przeczysz sama sobie a to tylko dziala na twoj brak definicji wzgledem okreslenia samej siebie pod wzgledem aspektu fizycznosci...

Gość Ju...
do ju przestan sie kreowac --> no jak to co za faceci? Przecież skoro nawet mnie - wygłodniałej samicy - nie zainetesowali, to chyba o czymś świadczy, jacy byli. Ale czy nie można się wypisać, wyżalić? Jak ktos ma problem, to mu zazwyczaj inni radzą, jak go rozwiązać czy dają jakieś wsparcie, więc i ja o to proszę. Chyba mam do tego prawo...

Gość Ju...
...* --> kolorowych snów.👄

Gość
Ju... => ehh pani Ju. Tak to bywa. Na disco (i w drodze na nie) często facet nie ma samotnie co robić(masa pijanych debili mocnych w grupie) a co dopiero dziewczę). Domyślnie - chłopa szuka. A że jak powiedziałem goście są zalani... Disco to raczej nie jest miejsce gdzie się spotyka material na stally zwiazek. Co do kontaktów na komórce - słabe to kontakty jak później nie dzwoniły. Koledzy... Nie ma koleżeństwa między kobietą i mężczyzną. A i w tym wieku facet fiutem myśli, co po pijaku zawsze wyłazi. Tzn w tym wieku mocniej niż w innych :P Jak ci się mocno nudzi to podeślij mi nr gg n a maila poklikamy

Gość
Spij slodko Ptaszyno

Gość Ju...
He he, Apostole, dlatego ja na disco nie chodzę. Szczerze to bałabym się. W ulubionych pubach przesiaduje mi się czasem, bo wiem, kto tam chodzi, ale wiadomo, alkohol robi swoje. Eee tam, nie ma co się przejmować aż tak, nie? A ciekawe, ile Ty juz masz tych kafeteryjnych znajomych na gadu.:P Ale dzięki za propozycję. Jak mi się będzie "mocno nudziło", to napiszę chętnie.:D

Gość ...*
"Apostoł" jesteś wielki :) Masz zadatki na mężczyznę ok. no, no jestem zaskoczona..mile Pomoc "Yu" potrzebna :)

wyglodniala samica...no niezle...skoro to mowi dziewczyna ledwo ktora skonczyla 18 lat to ten swiat naprawde jest niesamowity...pod tym wzgledem ujemnym...wez panienko moze idz na centralny ,tam bedziesz miala pelno rownych sobie wygldonialych samcow ktorzy cie chetnie zaspokoja...nie no brak mi slow po prostu

Gość Ju...
Równych sobie, powiadasz? To dobrze, oby nie niższych.:)

Gość
Szczerz mówiąc to swoj numer gg, jak dotychczas podalem tylko jednemu dziewczeciu z cafe :P ...*=> aj tam, bo się zarumienię i jeszcze w to uwierzę ;P Zostańmy przy wersji, że miałem dzień dobroci :P "Masz zadatki na mężczyznę" Cóż, rozumiem, ze ma to być komplement :P Na oratorkę moja miła to żaden z Ciebie materiał :P

nie ma sie czym chwalic,trzeba szanowac siebie.tak naprawde chcesz sie juz sexic?czy to tylko obrastanie w obecny stan rzeczy jakim jest ze dziewica to do pewnego wieku,potem to juz zdziwaczalosc...?

Gość Ju...
do ju przestan sie kreowac --> no tak w moim wieku, a 24 roczek idzie, chciałoby się już za rączkę pochodzić, prawda?:P Braku seksu raczej nie odczuwam, inne aspekty mężczyzny są tymi, za którymi tęsknię.:)

Gość Ju...
Apostole, skoro kobieta Ci mówi, że masz zadatki na mężczyznę, to nic innego, jak tylko komplement - przecież mężczyzną - takim prawdziwym, prawdziwym - facet (choć nie każdy) się staje jedynie przy prawdziwej kobiecie. A tak jest tylko facetem - z lub bez zadatków.:)

Gość Ju...
Heh, jeszcze komuś przeszkadza moje siedzenie na kafe... Toz to absurd.;)

Gość Ju...
Dobra, starczy marudzenia. Dam Wam spać w końcu.:) No to dobranoc, Kochani.

Gość
Ju... => Dziwna logika :P Ale dla kogo co oznacza prawdziwy mężczyzna :P Z regły o ile wiem prawdziwym mężczyzną się jest lub nie :P Bez żadnego stanu pośredniego. m = 0 v m =1 :P Twoje siedzenie na kafe nikomu nie przeszkadza. Ot kolejny frustrat seksualny. Wszyscy moczą, on nie, to jedzie po: 1) kurewkach 2) dziewicach, które chciałyby zmienić ten stan :P

Gość ...*
"Masz zadatki na mężczyznę" Cóż, rozumiem, ze ma to być komplement Na oratorkę moja miła to żaden z Ciebie materiał " Aniele--->napisałam to co pomyślałam..i powtarzam.. na mężczyznę ok. :) ********************************************* Miło było...senna już jestem..żegnam dyskutujących...pa

Gość Ju...
Mówisz, że działa tutajk kryterium bezwzględne? A ja myślę, że nie. Moje ulubione powiedzonko "wszyscy fajni dawno juz żonaci":P. Ale tez chyba względne jest samo rozumienie przez różne osoby pojęcia "prawdziwy mężczyzna".:)

Gość
"wszyscy fajni dawno juz żonaci" => Względne względne :P Ja np się rozwodzę :P Co do rozumienia pojęcia "prawdziwy mężczyzna" sądzę, że to jest juz czesciej kwestia nie tylko względności ale i relatywizmu. Dobra 3m się pora się zdrzemnąć ze 2 h :P

Gość Ju...
No to dobranoc.🖐️

Gość Ju...
I generalnie dziękuję za cierpliwość.:P

Gość ...*
Apostoł Nienawiści pisze " Dziwna logika " :) Kobieca logika jest dla mężczyzn dziwna. :)