Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość migrena

bóle..czy ktoś to zna?

Polecane posty

Gość migrena

zacznę tak: w zeszłym roku w styczniu miałam pierwszy w życiu atak padaczki po czym oczywiscie trafiłam do szpitala tam robiono mi rozne badania typu eeg,badanie tetnic szyjnych i kregowych,tomografia komputerowa z kontrastem..i z tych wszystkich badan wynikło tylko ze mam zwężoną prawą tetnice kregową i migrene(wczesniej bole głowy zdarzały mi sie bardzo rzadko,ale migrene u mnie w rodzinie ma chyba co duga osoba) jeszcze dodam ze gdzies tak od 15 roku życia mialam co jakis czas tzw uczucie "deja vu" ktore wystepuje tez przy padaczce,przed atakami a w tedy co mialam ten atak wlasnie przed nim mialam to uczucie(w szpitalu nic o tym nie wspominalam bo jeszcze wtedy nie wiedzialam ze to wystepuje przy padaczce)..po pobycie w szpitalu co 3 miesiace jezdzilam na kontrolne badania eeg wynik zawsze byl nieprawidłowy,ostatni wynik bylo to chyba w pazdzierniku byl prawidlowy wiec lekarka powiedziala ze narazie moge sobie odpuscic i przyjsc w razie jakby sie cos działo,ale nic sie nie dzialo a teraz od jakis 2 tygodni mam bole głowy głowie przy czole czach lub skroniach zadne ibuprofeny czy jakos tak pomagaja na krotko teraz sie przeziebilam i glowa boli mocniej mam tabletki polomigran ktore jeszcze w szpitalu mi przepisali ale ja stwierdzilam wtedy ze skoro nie mam bolow glowy to po co truc sie tabletkami jednak teraz chyba bede musiala je wziasc,ae najpierw wole sie skonsultoac z lekarzem,na sama mysl robi mi sie słabo sam widok tej lekarki przeraza wydaje sie ze ona zaraz powie"oj ciezko ciezko" strasznie sie boje tej wizyty.. a czy ktos z was mial kiedys podobna sytuacje?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować