Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati975

dziwne bole

Polecane posty

Dziewczyny mam nadzieje ze ktoras mi pomoze otoz wczoraj okolo poludnia mialam dosyc silne bole brzucha myslalam nawet ze moze sa to pierwsze skurcze porodowe (jestem w 38tc) bole te pojawialy sie co pol godziny i lacznie bylo ich ok.5 potem sie skonczyly i poprostu twardnial mi brzuch i lekko bolal tak jakby na okres a dzisiaj nic zadnych bóli zadnego twardnienia. Nie wiem co sie dzije moze ktoras z was miala cos takiego i jest mi w stanie powiedziec co te bole mogly oznaczac??

Gość allala
natychmiast do szpitala jedz mozliwe ze to sa bole do porodu ja mialam termin na 15 grudnie a takie jak ty objawy wystapily u mnie 13grudnie na drugi dzien w nocy urodzilam

Pewnie to były pierwsze bóle przepowiadające :) wiem coś o tym bo z takimi bólami pojechałam do szpitala to śmiali się ze mnie że jestem panikara :P no pierwsza ciąża nie wiedziałam jak się co je :O

Do Kasiak* a dlugo po tych pierwszych bolach przepowiadajacych czekalas na bole porodowe??

ja czekałam miesiąc bóle przepowiadające miał duuuzo wcześniej - ale wiedziałam z czym to się je- bo to była moja 2 ciąża dla zasady- moja koleżanka urodziła pare dni temu- zlapały ją bóle jedneo wieczoru- przeszło zupełnie a następnego wieczoru zaczął się juz prawdziwy poród

Bóle przepowiadające miałam na jakieś dwa lub trzy tygodnie przed porodem :O oj tak :O w tym czasie leżałam dwa razy na oddziale, ale po trzech a później po tygodniu wypuścili mnie do domu, a urodziłam dokładnie w terminie :) w dodatku skurcze miałam tak mało produktywne, że musieli mi silniejsze wywoływać.