Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona Monia

Czy on mnie zdradza ???

Polecane posty

w przypadku smsow od facetow jest inaczej... ale kobieta mysli, ze sie cos tam kombinuje itp... kobiety potrafią byc naprawde wkurviające, gdy sie na coś uprą i wszelkie chamskie spławiania jeszcze je chyba nakręca...

Gość malusia_22
weź mu kiedyś powiedz "kochanie ukrywasz coś w swoim telefonie?, jak nie to pokaż mi go" zobaczysz jego reakcję i wszystko będzie wiadome

Gość ja nie wiem ale
komiczne - no tu się z tobą zgodzę

"zaniepokojona Monia" nie moja wina, że kobiety mnie zawsze lubiły :P nie pisałem, ze wszystkie byłe maja takiego zayoba, ale są co najmniej 3, ktore co jakis czas męczą mnie o coś.. plus pare innych koleżanek lub znajomych, z ktorymi mnie nic nie łączyło i nie łączy, ale im sie cos wydaje...

Gość a baby tak zawsze
widocznie dajesz im powody do tego, żeby im sie wydawało....

Gość zaniepokojona Monia
malusia ------ dokładnie tak zapytałam .Czy jest tam coś czego nie powinnam widzieć ??? odpowiedział --- nie, jeśli nie ma to pokaż, zobacze jak masz mnie wpisaną w kontaktach------ odpowiedział --- nie, nie bede niczego pokazywał i już !! koniec rozmowy.

a z byłymi nie utrzymuje zadnych kontaktów... no chyba, ze nie mam akurat kobiety, wtedy przydaja sie do sexu :P:P

"widocznie dajesz im powody do tego, żeby im sie wydawało...." kobiety nadinterpretuja wiele zachowan.... i kazda inteligentna kobieta wie o tym... kobiety potrafia odebrać wszystko jako podryw, jesli akurat chcą to odebrac w ten sposob

Gość no to proste
daj spokoj.

Gość malusia_22
Czyli coś ukrywa.. współczuję Ci, przerabiałam to, zostały mi tylko obawy.. komiczne- Ty to masz wyobraźnię chłopie

Gość ja nie wiem ale
mnie zasadniczo nie interesują laski co mi TZa podrywają, bardziej interesuje mnie to jak on się odnajduje w tej sytuacji. Laskom co najwyżej mogę kilka "ciepłych" słów powiedzieć jak mnie bardzo wkurvią, ale zazwyczaj przyglądam się wszystkiemu z lekkim rozbawieniem - do czau rzecz jasna. Ogólnie nie ma co świrować - ale zaufanie to PODSTAWA!

Gość wiem jedno
zadnemu facetowi nie wolono ufac tak na 100 %

Gość malusia_22
A Ty niby nie? :):):)

a ja Wam mówie ze to chodzi o maklera. Typek sie boi ze panna obczai ile tego tam ma...

Gość ja nie wiem ale
WIEM JEDNO>>>>>> no może i racja, ale akurat kwestia zdrady przez partnera to jest coś na co drugi partner ma ograniczony wpływ

Gość malusia_22
a może zajrzyj do jego komputera?

Gość ja nie wiem ale
rhyme - jaj sobie robisz nie:D boi sie jaj pokazac jak ma ją zapisaną w kontaktach bo być może ma ją pod "TA CO MI OBLICZA ILE MAM"?:d

"zadnemu facetowi nie wolono ufac tak na 100 %" a kobiecie wolno :D:D jak mowią słowa piosenki "nie wierz nigdy kobiecie" :P Ps co sie tak tej wyobraźni czepnęłaś?

no pewnie ze jaja. Ale jak gość nie chce jej pokazać komórki to na bank coś kreci. Ale niekoniecznie to musi być zdrada. Czasem ma się swoje sprawy, o których nie chce się mówić Kobiecie (np. jjakąś lewizne). Wiec zaniepokojenie jest jak najbardziej na miejscu.

Gość statystycznie czesciej
faceci zdradzaj, dlatego autorka byc moze lepiej jak sie teraz dowie niz po slubie .

Gość komsikomsa
kurde stracilam watek bo mnie nie bylo, ale doczytalam ze olaba sama zdradza. wiedzialam ze cos z nia nie tak

Gość zaniepokojona Monia
No dobrze! Przypusćmy , że nie chciał mi pokazać jak jestem wpisana w kontaktach bo np. widnieje jako Marek. Tylko po co by to robił ??? Skoro pilnuje tak swojej komórki to prawdopodobieństwo, ze zajrzy tam ktoś inny jest prawie zerowe. Wiec dlaczego ??

a co jest nie na miejscu w lewiznie...? :P kase zarabia, na utrzymanie baby pazernej ;)

"statystycznie czesciej faceci zdradzaj" jesli wezmiemy statystyke sprzed 30 lat to owszem :P obecnie juz nas prześcignęłyscie drogie panie...

Gość malusia_22
poprzeglądaj jego komorke-jakos to zrob, no i komputer, jak nic nie ukrywa to nic sie nie stanie, a jak ukrywa to masz prawo wiedzieć i tyle jak ja bym nie zajrzala, to dalej by sobie flirtowal z paniusiami na necie a tak to przestal i sam po dlugim czasie doszedl do wniosku, ze mialam racje i wstyd mu, ze w ogole go takie rozrywki bawily

Gość ja nie wiem ale
statystycznie to oni pewnie częściej wpadają ze zdradą:D

moze Twoj facet ma ukryte marzenia homoseksualne i chocby poprzez zmiane imienia na męskie jakos to sobie rekompensuje :P

Gość malusia_22
pazernej baby? wiesz co komiczne? Ty sie rusz z przed tego komputera, może zrzucisz te swoje nad-kilogramy

Gość zaniepokojona Monia
komiczne ---- nie mieszkamy razem, wiec nie musi na mnie zarabiać ;) i wcale nie jestem pazerna che che ;)