Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielegalna1986

niechlubna przeszłość mojego faceta....///

Polecane posty

oczywiscie, że jest szansa, żeby był odpowiedzialny i był dobrym ojcem... ludzie gorsze rzeczy robia w zyciu i sie zmieniaja. wszystko zalezy od niego, moze troche od Ciebie.. zeby mial dla kogo sie starac. nie skreslaj go, daj szanse i badz rownie rozwazna i rozsadna. zycze powodzenia :) a tak poza tym, nielegalna1986: Ty mialas nieskazitelna przeszlosc? pytam tylko z ciekowsci, bez zadnej zlosliwosci ani niczego takiego.

chocolate-no z pewnością nieskazitelnej przeszlosci nie miałam,na pewno narobiłam trochę głupich rzeczy,ale jednak moje \"grzeszki\" są ledwo dostrzegalne i w żaden sposób nie \"udokumentowane \"(patrz-->mandaty chociazby);)

\'bez drobnych przyjemnosci życie nie ma sensu i odmawianie sobie ich powoduje frustracje\' racja, ale cpanie i alkoholizm to juz nie sa \'drobne przyjemnosci\'. ;]

nielegalna1986, wiesz równie dobrze moglas byc jakims kujonem i nigdy nie miec alkoholu w ustach i nagle trafiasz na takiego faceta i nie wiesz co z nim zrobic :D ja i tak dalej uwazam, ze on zasluguje na szanse... aha i nie napisalas tak dokladnie czy on przestal palic trawke? skoro tak to chyba o czyms swiadczy

chocolate:)od stycznia zaczęliśmy właściwie powolutku wszystko od nowa,bo przez kilka pierwszych miesięcy okłamywał mnie,że nie jara,bo wiedział,że mi się to nie podoba,ale za plecami palił:(po tych incydentach bardzo niefajnych dla mnie,postanowiłam definitywnie się z nim rozstac,no ale teraz to on postanowił,że nie chce już palić,że chce to zrobić dla siebie,bo przez te kilka dni bez palenia zrobił w swoim życiu więcej anizeli przez te całe miesiące,gdy palił...jesteśmy właściwie na etapie stopniowego powolnego odbudowywania zaufania.....

mam nadzieje, ze wam sie uda i ze okaze sie ze bylo warto :) moj facet jara, ale ja narazie nie wiaze z nim jakis powazniejszych planow i dotychczas podchodze do tego na zasadzie 'twoja sprawa' tym bardziej ze nawet nie mialabym jak go kontrolowac, a po co ma mnie oklamywac.

jest w nim coś takiego,co mnie przy nim trzyma...może świadomość,że tak szaleńczo stara się mnie odzyskac czy raczej zdobyć na nowo? ale są też te niefajne rzeczy i sprawki,które zaburzają całą moją radość i szczęście,gdy jesteśmy razem...on patrzy na nasz związek bardzo poważnie,baaardzo chciałby mieć kiedyś dzieci,wiąże ze mną przyszłość,a ja z koleji ciągle muszę się jakoś dystansować,bo chociaż jestem zaangażowana (nie da się ukryć)boję się i mam pełno obaw związanych z jego przeszłością i z jego stanem zdrowia co się z tym wiąże:(:(:( dzięki chocolate:):):*

Gość ijdsfis
będzie dobrze laska:)