Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dj zbyszek

Idealne wymiary kobiety to 100-70-100

Polecane posty

Gość dj zbyszek

Jako koneser kobiecego piękna moge autorytatywnie stwierdzić, że Idealne wymiary kobiety to 100-70-100 :p Czy jest tu może jakas pani która choćby zbliża sie do tych wymiarów :D

Gość nawiny jestes
100 w biodrach to trochę za dużo. Ja mam 95 cm i mierzę 1.63- mam potwornie szerokie biodra, a co dopiero 100. W talii mam 70-75 W biuście 95 I nie myśl sobie, że 100 w biuście, to duże piersi. Ja mam małe piersi, tylko, że są od siebie bardzo oddalone i stąd 95 centymetrów w biuście.

Gość dj zbyszek
Nie jestem naiwny. znam jedna dziewczyne o takich własnie wymiarach i wygląda ona bosko :D

Gość dj zbyszek
A twoje wymiary tez sa niczego sobie :p

Gość nemira
Ja mam w biuście 100 (nie dlatego że jestem gruba a dlatego że mam 75E) W tali 72 a w biodrach równo 100. I nie wydaje mi się bym podobała się komukolwiek.

Gość Ja sie zblize, jak przytyje
Bo mam niestety 100 - 58 - 92 (100 w biuscie)

"nawiny jestes 100 w biodrach to trochę za dużo. Ja mam 95 cm i mierzę 1.63- mam potwornie szerokie biodra, a co dopiero 100." ale jakbys miała 175 cm wzrostu to te 100 nie byłyby juz takie straszne nie? :D kobieta jest piękna jak ma zachowane proporcje centymetry sie nie liczą ja mam 178 cm i biodra 95 cm, biust 96 pas 70

Gość 85-58-90
dużo mi brakuje do twojego ideału, zwłaszcza, ze jestem dość wysoka...

Gość jkl
ha ha ha ha pani "naiwny jesteś" mnie rozbroiła. To nie dlatego ta pani ma 95 w biuście, że piersi szeroko, tylko są szerokie plecy ( albo takie kości albo tyle tłuszczu) i automatycznie ma 85 pod biustem. I wtedy jest mały cycek przy obwodzie 95.

Gość 93-70-100
Ha !!! A mi się prawie udało dobić do ideału tego Pana:)) pozdrawiam

Gość zna-ana
Mam 172 cm wzrostu .Moje wymiary to biodra 100 talia75 biust 100 miseczka 75f. Do kompletu dwie dlugie nogi, faceci dostaja slinotoku.

Gość gość
Taa, ja mam 165 cm wzrostu, 100 cm w biodrach, 68 w talii i 103 w biuście i nie uważam, że to 100 w biodrach to za dużo, jak napisała jedna z moich poprzedniczek. Nie wyobrażam sobie mieć np 90 w biodrach i tyle w biuście, wyglądałabym okropnie. A tak, klepsydra i mimo tylu cm jest okej :)

Gość gość
ja też mam szeroki kościec (szerokie plecy jak ktoś napisał) i mimo iż nie mam tam tłuszczu to nie we wszystkie M-ki się mieszczę, mało tego wyglądam jak anorektyczka na górze bo sterczą mi kości, biust mały więc 93 cm talia powyżej 70 i biodra powyżej 100, nie wiem dokładnie, bo nie mam miary teraz, a się odchudzam, w każdym razie przy 164 cm biodra powyżej 100 cm są obleśne

Gość Aga1111111111
Taaak wszystko zalezy od wzrostu. Musza byc PROPORCJE zachowane! JA mam tez tak ok 85 w biuscie? ale to raczej szerokość klatki :D talia 68-70 cm a biodra ok. 100 cm. Mam 179 cm wzrostu. Wygladam dobrze, szczupło. MIałam 96 cm w biodrach jakis czas temu 66 cm w talii.. no i niby nie duża róznica, ale juz podchodziło pod chudzielca za to tak jak jest teraz to lepiej zeby więcej nie było ;) Ot tak.

Gość gość
Zależy do czego kobieta. Jak pod górkę to może być 90-60-90 jak z górki to lepiej zaokrąglić .. 90-180-90.

Gość gość
Hehe no raczej to dla grubej krowy. Ja mam szerokie bioderka i do 100 mi daleko.

Gość gość
Ale wielkie doopy zeby miec 100 w biodrach? Do roboty!!!

Gość gość
Ja mam 92 w biodrach,58 w pasie, 98 w biuście...

Gość gość
Haha, takie wymiary to chyba dla słonicy, normalna kobieta nigdy by się tak nie zapuściła :classic_cool:

Gość gość
Zgadzam się w 100 % takie wymiary to dla babo chlopa. Ktoś chciał się dowartościowac no cóż nie udalo się. Zamiast pisac ze to są idealne wymiary wez sie za diete i ćwiczenia.

Gość gość
07.02.14 [zgłoś do usunięcia] jak masz szerokie biodra i ci daleko do 100cm w obwodzie to masz bardzo duże płaskod***e, :)

Gość gość
Lepiej miec plaskodoopie niz wielką doope. A swoja drogą twoim tokiem myslenia im szersza tym fajniejsza? Dziwny masz fetysz ;)

Gość gość
JAk ktos ma 180cm wzrostu to normalne jest ze ma 100cm w biodrach. JAkby taka osoba wiglądała jakby miała 80-90 cm w biodrach? JAk tyczka.

Gość gość
To ja jestem podwójnie idealna, 200-140-200, JUPIIIIII!!!

Gość gość
166 cm wzrostu. 100 -75 - 95 w (dużym) biuście - i bardzo mi dobrze z tymi wymiarami. I mam 42 lata . I jest ok.

Gość gość
Właśnie się mierzyłam i wpisałam moje wymiary w wyszukiwarkę, wyskoczyła ta strona. Biodra 100, talia 71, biust 105. Wzrost 171. Chyba wiele się zmieniło od 2008, ale w tej chwili to moje wymiary nie są idealne a są powodem kompleksów. Nawet od najbliższych koleżanek słyszę, ze powinnam schudnąć, ubrań żadnych nie kupię na siebie, więc ogólnie dramat. Taki ze mnie kawał baby.

Gość gość
no ja przy 2 dzieci 100/70/100 wzrost 170 aktywna fizycznie

Gość gość
A ja mam 108-75-108, bardzo się sobie podobam mam ładne proporcje, płaski brzuch, Waze82kg i mam 172cm