Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostałam mile połechtana

na, na, na, na - kolejny temat o ex

Polecane posty

pare dni temu mój ex, z którym nie jestem od 2 miesięcy i z którym właściwie zerwałam przez "brak odzywania się", powiedział mojej znajomej że marzy o tym żeby ze mną szczerze porozmawiać :-p oraz żebym odezwała się do niego. oczywiście tego nie zrobię, jak coś chce to niech sam się odzywa. co to oznacza? że boi się zrobić pierwszy krok? a jak już dojdzie do spotkania to jaką taktykę przyjąć żeby lepiej mnie popamiętał? być miłą czy od razu go zmieszać z błotem?

idź z nim do łóżka a potem powiedz, ze chciałas sobie przypomnieć, jak to jest byc z facetem i nie miec orgazmu, bo przy setce innych dochodziłas bez problemu :P

chciałabym, ale doprowadzał mnie do takich orgazmów, że nie umiem mu kłamać w tej sprawie. Najlepiej by było jakby codziennie rano klęczał pod moim drzwiami błagając o litość :-p

up a może jednak się odezwać? w sumie i tak zrobił pierwszy krok po tak długim czasie absolutnego milczenia. Zreszta koniecznie muszę się z nim spotkać i pokazać co stracił :-p

Gość Ja się spotkałam
ze swoim ex i już mamy ustaloną datę slubu :)) a tego bluszcza co myślała ze mi go zabierze szlag trafia ;)) ps.ona się mną nie przejmowała jak wyłam z bólu więc nie piszcie że powinnam jej współczuć, mam ją gdzieś. Wiedziała że mi rozp. życie..

Gość niebawem napiszesz
że Twój mąż zdradza Cie z tym bluszczem :O

ale ja go nie chce z powrotem, chociaż tęsknie i kocham. Chcę tylko pokazać co stracił. Nie wiem jak mam się wobec niego zachować, najpierw byłam strasznie zła, myślałam że on też. Okazało się że chce mnie zobaczyć i porozmawiać, że nie chowa urazy. Sama nie wiem. On nalega na kontakt coraz bardziej, mówił że nie potrafi zakończyć tak długiego związku bez żadnego słowa. Szkoda że wcześniej o tym nie pomyślał :-o Boję się że on coś knuję, chociaż to nie w jego naturze. Czego on może chcieć? wcześniej mu nie przeszkadzało nasze milczenie.

Gość kobiety
są pojebane. po co Ci to, dziewczyno??

Jak go już nie chcesz, to po co się spotykać? Po co rozdrapywać rany?