Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

potrzebuję pocieszania..

Polecane posty

jestem na I roku i już mam poprawkę z biomedyki 😭 buuu... gosciu jest wredny, zdalo tylko 7 osob.. .a ja to naprawde umialam 😭

Gość jak umiałaś to czym
się przejmować:) Pójdziesz na poprawkę i zdasz. Głowa do góry - to tylko poprawka:)

to najgorszy pacan na uczelni :O z kazdego roku zawsze kogos oblewa... i juz nawet poprawki nie pomoga 😭

ja jak nie zdalam egzaminu na I roku to bylam tak zalamana ze juz ze studiow rezygnowalam!!!

Gość jak umiałaś to czym
zmień podejście. Pacan zostanie pacanem ;) a Ty masz to tylko zaliczyć. Jak nie teraz to później :) Nie przejmować mi się tu!:D Trzeba zaliczać kolejne przedmioty!:)

wiesz co zawsze jest jakis wykładowca który oblewa,nawet jak wszystko umiesz. wiec nie przejmuj sie, pojdziesz na poprawke i zdasz.

hehe... psychologia czy pedagogika? ;) Nic sie nie martw, ilu moich znajomych z tych kierunków uwalało ten przedmiot ;) A dziś są magistrami i nawet doktorami ;) Będzie dobrze, uszy do góry :)

Pociesze cie, ze ja ledwo zdalam przedmiot ktory nalezal do mych ulubionych i z ktorego naprawde zaslugiwalam na o wiele lepsza ocene. Mialam po prostu to nieszczescie trafic na profa ktory znany jest z tego ze oblewa za nic. Zadaje pytania na ktore sam nie zna odpowiedzi takze zdac u niego to loteria. Przelknelam to gorzko ale coz mowi sie trudno.

Gość jak umiałaś to czym
To tylko jeden zonk a reszta bdb. No a pomyśl jak by było gdyby było odwrotnie;) To dopiero kłopot!

hehhe pedagogika ;) nic to, trzeba zarzucić uszy za siebie i iść na poprawkę :( tylko szkoda, ze mnie wyjazd na narty ominie:( dzieki Wam 🌻