Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasza klasa jest zla

dzieki Nszej-klsie zdalalam sobie sprawe, ze nie mam znajomych.

Polecane posty

tzn mam:D ale nie mam bliskich znajmych facetow, jak czytam profile inych osb, no pod zdjeciami wypowiadaja sie faceci, komentuja, nawiazuja do jakiegos wydarzenia, ktore razem przezyli itp?a u mnie? nie ma tak.. zdaje sobie sprawe, e chyba naprawde zamykam sie na ludzi, ze nie jedestem do konca normalna, ze nie potrafie nawizac bliskiej znajomosci..

Ja w porownaniu do niektorych co maja po 300 znajomych tez wypadam blado bo mam ich zaledwie 37. Ale malo mnie to obchodzi numerek przy ilosci znakomych. Wazne ze ci ktorzy sa dla mnie najwazniejsi sa tuz przy mnie:)))

Gość ja sie tam nigdy
nie zapiszę. Z tymi co chcę kontakt mam i mi starczy. nie interesują mnie kariery czy ilość dzieci osób z którymi się nie przyjaźniłam i nie chcę by ktoś takie rzeczy czytał o mnie.

no ja wlsnie tez wypadam blado..:O ale wiecie co?jest cos w tym, bo naprqwde chce siemiec jak najwiecej znajomych, by nie wychodzic na nieudacznika zyciowego:O nie ebde juz tutaj zagladac.. ale ci dobrzy kumple araczje ich brak naprawdem,nie boli..:O czemu nie potrafie z wami gadac faceci?:O

Ja zapisalam sie do naszej klasy jeszcze zanim ten portal stal sie popularny tak na dobre. dzieki niemu odnalazlam nieco znajomych z ktorymi naprawde odnowilam kontakt wiec troche przyniosl pozytku.

:D Właśnie zabaczyłam, że mam 1 znajomego:D skąd?? :O :P :D Nie martwcie się, ja jestem gorszym nieudacznikiem :classic_cool:

:) wyluzujmy sie;)

haha, pedro ty downie:P