Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna odwiedzająca forum

Która z Was ma dziecko a wcześniej poroniła?

Polecane posty

Pytanie jak w tematcie. Są tu mamy, króre wcześniej poroniły? Chodzi mi o 2 i więcej poronień, apotem urodziły zdrowe dziecko. Pozdrawiam, F

halllooooooooooo, ktoś odpowie?

Ja co prawda poroniłam raz, ciąża obumarła w 11 tygodniu były to bliźniaki. Kolejna ciąża również była zagrożona i byłam przez jakiś czas na lekach podtrzymujących, Wojtuś urodził się duży i zdrowy.

Nie o to mi dokładnie chodzi raczej o poronienia nawykowe, 2,3,4 Stokrotka__26 - Gratuluję :) myszka83 - super , bedzie miała 2 Skarby ;)

100Krocia wyjaśnili przyczynę poronień> Jakie leki brała?>Jakie robiła badania?

tez bym sie chciała dowiedziec .... mam za soba dwie ciąże obumarłe 12 tydz. i 7 tydz :(

gdy leżałam z pierwszą ciążą na patologii ponieważ groził mi przedwczesny poród to wraz ze mną na sali była kobieta 36 letnia która miala 3 poronienia. zmieniła lekarza na bardzo dobrego i można powiedzieć śmiało że dzięki niemu donosiła czwartą ciążę do końca z tym że długo leżała w szpitalu. urodziła przez cc zdrowego chłopca. czasami warto zmienić lekarza. pozdrawiam i mocno wierzę że Ci się uda.

Niestety nie znam szczegółów, bo byłam wtedy mała. Te Zyjące kuzynki mają 20 i 18 lat. To było dawno, więc wtedy raczej badań się nie robiło.

100krocia nareszcie Cię znalazłam! Kochana czemu już do nas nie zaglądasz na nowy topiki? martwimy się tam o Ciebie :( Skrobnij choc czasem jakieś słówko! Autorko ja jestem po dwóch poronieniach! to były puste jaja płodowe! ze wszystkich badanie jakie zrobiliśmy niepokojace są tylko bakterie w nasieniu męża, ale czy one są przyczyną?to się okaże jak zajdę w kolejna ciąże (bo bakterii w tej chwili nie ma) Pozdrawiam!