Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majeczka85

Co się dzieje ? kilkudniowy BÓŁ jajnika !!! Dlaczego??

Polecane posty

Gość Majeczka85

Dziewczyny mam pytanko.. Od 4 dni odczuwam ból jajnika. Czuje go praktycznie cały dzień... pomijając ranek! Boli mnie prawy jajnik i nie jest to jakiś mocny ból czy mocne kłucie... tylko taki - Ból Po prostu! Jakby to opisać ... ? Hmmm.. No tak jakby cały czas GO CZUJĘ... Lewego nie a ten tak !! Tak jakby ktoś go lekko ściskał ... Sorki za porównania, ale chciałam dokładnie to opisać, bo sie zamartwiam. Czytałam, ze moze to ciążą ??? Chciałabym !!!!!!!!!! ...ale moze to też być jakaś groźna dolegliwość :(( a tego bym nie chciała :(( Moje cykle są zawsze 28-dniowe ... Kochałam sie z mężem 8, 9 dnia cyklu. Potem 15-tego DC i 20-tego dnia cyklu. Dziś jest 22 DC... i jajnik tak pobolewa od 3 czy 4 dni prawie non stop. Tak jak pisałam jest to znośny ból ... delikatny ale odczuwalny. Co to moze być?? Miała któraś tak?? Żadnych innych objawów brak ... w sumie Boli mnie kark i krzyż, ale to może ... źle spałam? Nie chcę sobie nic wkrecać... ale z tym jajnikiem jeszcze NIGDY tak nie miałam :(( Poradźcie coś !!!

Gość Majeczka85
Czy któraś się Wypowie ??? :((((((((((((((((((((((((((((