Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozmy sobie.

BÓLOWICZKI PĘCHERZA PO STOSUNKU ŁĄCZCIE SIE!

Polecane posty

NgLko, a posiew Ty z szyjki, on z nasienia - mieliście? Teraz to Ty nie bardzo pewnie jesteś do takich badań, ale tak na przyszłość. A badałaś te inne świństwa, chlamydię, ureaplazmę, mykoplazmę? Ale pcr-em? Co do e.coli - jest najłatwiej wykrywalna, bo wychodzi licznie, ale jeszcze bardziej upierdliwy, a ignorowany, jest faecalis w małych ilościach - tego wybić, to sztuka :( Pomóżmy sobie --> nie pokonałam, bo ja mam dużo poważniejsze uszkodzenia pęcherza. I nie tylko. Jedyne, co mi sie udaje, to gromadzić wokół mojego portalu pęcherzowiczów i oferować im pomoc (dzięki wspólnemu wysiłkowi), który sprawia, że parę osób uznanych przez lekarzy za przypadki beznadziejne już wyzdrowiało. To miłe uczucie :)

Gość pomozmy sobie.
nomino to i ja sie do Ciebie zwroce i dokladnie opisze.. otoz < chyba juz o tym pisalam> robilam ogolne badanie iwyszlo ze wszystko gra, tylko liczna flora bakteryjna < nie mowilam lekarzowi ze wspolzyje bo ja obecnie nie mialam jak zrobic wynikow, prosilam o to mame a ona nie wie o moim zyciu seksualnym- zreszta to teraz nie istotne> i on stwierdzil ze moge miec niedoleczony pecherz ( mialam zapalenie, furaginum zazywalam)+ furaginum jedzone potroszke a nie cale opakowanie powoduje ze przestaje dzialac, i przepisal mi flucofast i cipronex, z ulotki wnioskuje ze leczy tez chlamydie, e coli, itd wiec jesli to zazylam i bede siusiac po i przed, duzo pic i po stosunku jesc urinal to moge sie tego bolu pozbyc? mam zamiar zmobilozowac jeszcze mezcz by zrobic posiew, choc on bardzo dba o higienie, nie chodzi na basen, nie ma i nie mial innych partnerek.ale sie rozpisalam. dzieki za pomoc

Gość beatax
mam pytanie... czy to cipronexie jest na receptę czy można kupić w aptece bez recepty? proszę o pilną odpowiedź. pozdrawiam

Gość zróbcie testy
na chlamydię trachomatis

Gość beatax
a mniej wiecej w jakiej cienie sa?? i czy lekarz najpierw musi zbadac czy od razu moze je wypisac jak sie go o to poprosi...

Gość beatax
cenie** :)

Gość ZDESPEROWANAna maxa P
Hej Wam!! MAM PROBLEM mega problem. Otoz, niedawno przezylam spontaniczny pierwszy raz z moim mezczyzna. Praktycznie uzylismy prezerwatywy tej grubszej. Otoz, on we mnie sie nie sp... bo sam mowil ze na pewno nie, wiec mu ufam. z reszta robilismyTo rano-i w ten czas zrobil to na zewnatrz nie we mnie, wieczorem jeszcze raz spobowalismy, jednak nie doszedl bo bylismy za zmeczeni i spieci. Jednak do stosunku doszlo i to dosc...mocnego. Moze za bardzo zaszalelismy jak na pierwszy raz. Otoz, 2 dni po tym, chycilam cos jak zapalenie pecherza,cholernie boli i piecze,szok. Same wiecie jak to jest. Procz tego BOJE SIE zajsc w ciaze, bo mmam teraz dni plodne, a tabletek nie bralam. Chociaz prezerwatywa byla to mam obawy (chyba kazdy po 1szym razie ma obawy) mimo ze wiem ze plemniki sie nie teleportuja xD xD(w sumie we mnie tego nie zrobil) a plemniki nie sa pylkiem kwiatowym xD POMOZCIE MI PROSZE, czy jest mozliwoscia zebym mogla zajsc w ciaze?? i ten bol, co mam zrobic z tym,sa mo przejdzie????? PROSZE POMOZCIE, czyu moze za mocno naciskal, i cos w srodku sie narszylo i to dlatego....PROSZEEEEEEE

nomina, mam do Ciebie pytanie. od ponad pol roku meczymy sie z chlopakiem takimi przypadlosciami - ja ciaglym (raz slabszym raz mocniejszym) parciem na mocz, doslownie czasem kilka kropelek wysikam a parcie jest nadal; natomiast moj chlopak pieczacym, zaczerwienionym czlonkiem i tez pieczeniem przy oddawaniu moczu, szczegolnie w czasie po stosunku. robilismy wszystkie mozliwe badania - posiewy z moczu, z pochwy, badania na chlamydie trachomatis, na grzyby, usg itd., ale nigdzie nic nie wyszlo. czy masz jeszcze jakis pomysl czego moglibysmy sprobowac? dodam ze zabezpieczam sie tabletkami anty.

a na moja dolegliwosc to licho nawet nie odpiwie xD ja tu juz nie mam paznokci do obgryzania :P

Jeszcze jedna możliwość, bardzo częsta zresztą: zespół bolesnej miednicy, czyli przewlekle napięte mięśnie dna miednicy. Polecam ćwiczenia i \"masaż\" - ja mam ten problem po chronicznych uszkodzeniach neurogennych i po ponad półrocznych \"zabiegach\" widzę, że to ważna rzecz. Anglojęzycznym polecam książkę \"A Headache in the Pelvis\", ale koniecznie piąte wydanie, bo tam jest dodatek z ćwiczeniami dla kobiet.

tylko w takiej sytuacji, jednoczesnie nie pojawilyby sie tez objawy u mojego chlopaka, musi wiec to byc cos zarazliwego...

mozecie odpowiedziec na moj komentarz? Prosze:(

Gość aguniZDROWA
dDziewczyny wszyskie macie albo UREOPLASME albo paciorkowca w szyjce macicy. Wystarczy isc do laboratorium i zrobic WYMAZ Z SZYJKI MACICY ORAZ WYMAZ POD KATEM UREOPLAZMY. Capłacicie około 100 zł ale juz po problemie. kuracja antybiotykiem 2 tyg i juz. Aha i facet tez kuracja antybiotykiem. Miałam ten problem 4 lata. Po każdym stosunku ból nie do zniesienia i sikanie krwią niejednokrotnie. Ale w oncu trafiłam na cudowną Pania doktor i mnie wyleczyła. A miesiac po wyleczeniu zaszłam w upragnioną ciążę..

ja powiem tak. Bardzo się stresuję , bo ponad tydzień temu można powiedzieć uprawiałam tak jakby petting z moim chłopakiem, miałam wtedy okres, ale chodzi o to,że to ja mu włożylam rękę w majtki, no i się spuścił , mimo to, całowaliśmy się dalej. Następnie poszłam umyć ręce, normalnie mydłem, wodą... i zrobiłam siku. Oczywiście jak to ja, miałam schize ,że jestem wciąży, ja nawet test ciążowy zrobiłam !. całe szczęście nie jestem! ale jeden problem, ciągle chce mi sę sikać! tylko, ze chodzi o to, że jak sikam, boli mnie tam gdzie jest łechtaczka... nie znam się, stawiam,ze to cewka moczowa... mam ciągłe wrażenie , że musze jeszcze sikać... nie wiem o co chodzi, do tego dochodzi dziwna barwa śluzu gdy się wycieram. Powiedzcie mi, czy ja już mam coś z głową czy to na prawde jest nie tak.

Gość _Loca_
Witam:) Niedawno zaczęłam współżyć z chłopakiem no i oczywiście już pojawił się drobny problem. Po stosunku przez jakieś 24h często odwiedzam łazienkę. To takie dziwne uczucie jakbym musiała iść do łazienki ale potem "leci" mi tylko kilka kropel. Po wyjściu chwilę później te uczucie wraca. Ktoś ma pomysł co to może być? Ciężko mi uwierzyć, że to infekcja bo nigdy nie miałam problemów z drogami moczowymi:)

Gość dcm
Też kiedyś bardzo cierpiałam z tego powodu. Miałam faceta, który miał grubego penisa. Stosunki były dla mnie bolesne. Po każdym stosunku siedziałam godzinami w łazience i łykałam urosept. On twierdził, że ze mną coś nie tak. Kochaliśmy si ę bez prezerwatyw. Oczywiście rozstaliśmy się. Później bardzo bałam się się zbliżeń i nie byłam z nikim przez wiele lat. Teraz od dwóch lat mam partnera, który ma mniejszego penisa. Kochamy się w prezerwatywie. Stosunki są dla mnie przyjemne, nic a nic mnie nie boli.

Gość Andzia___
WItam! mam ten sam problem i zaczełam sie tym bardzo martwić. Sam problem z siusianiem mam już od jakiś 3 lat współżyje od 3 miesięcy i teraz bardzo mi sie to nasiliło. wczesniej nie mogłam sie załatwić w zime albo faktycznie jak zapomniałam i siedziałam na zimnych murkach lub na ziemi. Obecnie pamiętam o tym i kontroluje gdzie siadam i jak jestem ubrana ale problem wrócił. Na drugi dzień po stosunku nie moge sie załatwić i tak mnie boli że łzy mi same lecą. Odrazu biore furaginum choć zauważyłam że musze brać go coraz wiecej aby pomógł. Pani w aptece powiedziała że nie wyda mi już ani jednego opakowania na recepte jeśli nie zrobie badań. Dostałam kubeczek no i chyba będe musiała iśc do tego lekarza choć już byłam tyle razy i zawsze słyszałam to samo. Dziewczyny powiem jedno: mamy przerąbane! Trzymajcie sie

Gość no to ja się łączę
choc topik stary

Gość gosiaczek987
Witam Aguniu zdrowa - prosze podaj mi kontakt do siebie !!! mam ten problem od 7 lat!! Jak kocham sie bez prezewatywy . 24-48 h wystepuje u mnie parcie na pecherz, bol przy oddawaniu moczu a czasem krwiomocz! Mialm juz wszytskie badania i jest ok wiec wina na pewno lezy po stronie męza. Jezeli ktoras zna bardzo dobrego lekarza porsze o pilny kontakt - gosiaczek987@poczta.onet.pl pozdrawiam

Gość dwudziestka
co mam zrobic jak po stosunku przy sikaniu mnie szczypie, ja juz nie mam sily bo nie wiem co mam robic z tym dziadostwem...;( niech ktos mi cos doradzi prosze