Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grenadinnna

czuje sie gorsza przez kolezanke

Polecane posty

Gość grenadinnna

moja kolezanka zmienia chlopakow jak rekawiczki( wiem z opowiadan innych,widze ze w sumie ma powodzenie),ciagle slysze ze z tym byla na randce,a zaniedlugo slysze ze z innym i tak ciagle.Wg mnie jest ladna,zadbana,jednak chociaz nie jestem od niej brzydsza,ani nic to ona ma powodzenie a ja nie.I nie mowcie ze napewno jest sympatyczniejsza itd,bo wiekszosc osob uwaza ja za egoistke i zarozumialca.Przez to,ze widze ze przebiera w facetach wpadam w kompleksy:(

Gość a blądynki som gupie
bo liczy sie harakter

widzisz, ona się ceni i inni też ją cenią. też tak spróbuj. \"Postaw siebie samą na piedestale, a wtedy inni też to zrobią. Zawsze zachowuj się tak, jakbyś była przed kamerami, jakby wszystkie światła były skierowane na ciebie. Zawsze zachowuj się, jakbyś była w centrum uwagi. Zawsze zachowuj się tak, jakbyś miała na głowie niewidzialną koronę.\"

Gość grenadinnna
no ona wlasnie tak sie zachowuje,cos w tym stylu,ale jak mowie wcale nie jest jakos przesadnie lubiana osoba moze poprostu ma to cos

Gość grenadinnna
pewnie masz racje:) a moze to,ze nie ma faceta przyciaga,bo nie maja konkurencji:D zazdroszcze jej tego ciagle przebierania w mezczyznach,hehe

Gość dejot
próżność się odezwała koleżanko ?:)

Gość grenadinnna
napewno:(

Gość dejot
a może tak lepiej poszukać jednego faceta co cię będzie kochał co ? Co to za moda znowu u kobiet max ilość randek na miesiąc z różnymi facetami ?

Gość kluska serowa
zgadzam sie ze to kwestia tego jak widzisz sama siebie.

Gość grenadinnna
juz takiego znalazlam,ale za to ja go nie kocham,wiec bez sensu

Gość dejot
To czego ty szukasz kochana co ? Skoro nie miłości to czego ?

Gość grenadinnna
ale ja go nie kocham,a powodzenia nie mam,ale coz przezyje:)

Gość dejot
A co ci da to powodzenie ?

Gość stara dupa
bo ma kuurwiki w oczach;)

Gość kluska serowa
i lubi owies :D

Gość grenadinnna
ojej,to chodzi o sam fakt,ze niektore moga przebierac w facetach a inne nie i watpie,zeby jakas kobieta czula sie fajnie sluchajac o tym z kim to sie umowila,a sama nie miala o czym zbytnio mowic

Gość dejot
Faceci też by chcieli przebierać w kobietach ale czy to by było dobrze ? Tobie chodzi o chwalenie się ? A wiesz jak się czują faceci którzy są po prostu zabaweczkami ? Jakbyś się poczuła gdybyś wiedziała, że na drugi dzień po spotkani uz tobą facet umówił się z inna ?

Gość kluska serowa
ale przeciez napisalam Ci ze te ktore moga przebierac maja takie podejscie do siebie. uwazaja sie za atrakcyjne i pokazuja swiatu ze wiedza o tym. to przyciaga facetow. tak dostrzegaja cie inni. nigdy nie narzekalam na powodzenie. zawsze sie ktos kolo mnie krecil. ale tez i u mnie w glowie bylo przeswiadczenie ze podobam sie facetom. oni wyczuwaja ze sama czujesz sie wartosciowa, pociagajaca, piekna itd.

Gość valerian
załamuje mnie to podejście kobiet...tylko powodzenie i przebieranie się u was liczy ? A szacunek dla uczuć drugiej osoby ?

Gość elstudentos
Jak cię widzą tak cię piszą. Jak myślisz o sobie tak myślą o tobie inni. Poza tym to kwestia "dostępności" do niektórych kobiet łatwiej podejść... zagadać do innych trudniej.