Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pixi0dixi

co sądzicie o takich małzenstwach .. bardzo ciekawy tekst

Polecane posty

Facet najpierw myśli dołem a potem górką ...szczególnie jak jest młody ...:)

ciekawe czy jakby kazdemu facetowi polozyc obok mlódą piekną napaloną kobietę odmowilby .. chyba w tych sytuacjach wszyscy myslą chujem .. ;/ dlatego nie nawidze mezczyzn a zarazem kocham takiego jednego .. ale nie ufam mu bo z natury jestem nie ufna

Źle im wróżę. Może być tak, jak w "gorzkich godach"- gdzie leży granica? Może nie ma żadnych granic? Człowiek bez granic nie czuje się bezpiecznie a brak bezpieczeństwa to poważny problem.

ja też z natury jestem nie ufna :) nie no wiadomo....ale ja np. jakby mi położyć piękną kobietę obok a miałabym żonę to nie skusiłabym się :) jak się zakochuje to nie ma dla mnie piękniejszej niż ta właśnie w której się zakochałam :)

Właśnie dwa warkocze....poistawią sobie granice ...ale prędzej czy później skoro raz sobie pozwolili to tę następną i następną granice też przekroczą...

Z resztą...w tej chwili taki sposób współżycia "pożyczanego" dostarcza im wrażeń...ale w końcu im się znudzi...i co ? tak co dwa lata te 2 ,3 a potem 4 pary będą im się nudzić i co tak jak ktoś tu wspomniał co zrobią ?Otworzą plaże nudystów bo im będzie za mało osób ;/

Gość alllis
po prostu chore i bardzo przykre

Nie no ja nie powiem że chore...Nie rozumiem tego...ale nie nazwę tego chorym...może kiedyś trafi się że będę miała okazje z kimś praktykującym i bardziej zbliże się do prawdy na ten temat...na razie póki mało wiem o tym zjawisku nie bedę tego jakoś specjalnie krytykować lub naklejać etykietki...