Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misiowata_mandarynka

Wymarzony prezent.

Polecane posty

Gość Turtlesska88
Ja bym chciała taki świecznik: http://www.female.pl/artykul/3632/Ekskluzywne-%C5%9Bwiece-Korona.html Jestem fanką kryształów swarovskiego, więc baaardzo ucieszył by mnie taki prezent. No, ale pewnie mój facet na to nie wpadnie:/

Gość po pierwsze to nie jest
swiecznik - a swieczka a swarovski ma duzo lepsze rzeczy www.swarovski.com

a teraz sa wielkie przeceny nawet do 75 % w sklepie

i turleska serio ta swieczka nie ma nawet zapachu, tylko smierdzi woskiem

Gość Turtlesska88
Do- po pierwsze to nie jest- To jest świecznik i świeczki, akurat co do zapachu się mylisz, bo moja ciotka ma te świeczki w domu i pachną przecudnie...

Gość NicaraguaM
A mnie najbardziej ucieszyłby pierścionek zaręczynowy. Jestem już na to gotowa, ale mój Misiek chyba jeszcze nie :(

Gość NicaraguaM
...:(

A ja nie chcę nic dostać i nie chcę, żeby się cokolwiek działo, bo nie lubię Walentynek. A ten świecznik wygląda jak wkład do znicza. :D

Gość renata 78
Klempa , Ty chyba nie widziałas go na zywo.Pewnie sama bys jeszcze powiedziała ze tez sobie go kupisz...

Gość Faraeonka
A ja chcę żeby mój mężczyzna zabrał mnie do kina, ale nie na komedię romantyczną, bo ich nie znoszę. Co do świeczników, ten jest ładny: http://www.domosfera.pl/domosfera/51,93233,5990622.html?i=1

Gość emilianka8
Wiecie ze wypełniajac ankiete na stronie http://www.candles4you.pl/ mozna otzrymać próbki tych świec ??? Ja własnie dzisiaj dostałam paczke.

Gość miss_świeczka
O super, skoro sprzedają te świece tylko przez internet to milo będzie poszukać najładniejszego zapachu osobiście:)

Gość emilianka8
Masza racje , ale ja juz wiem ze je zamówie poniewaz jestem zauroczona np. zapachem Feel good.Pieknie pachnie i jak długo sie pali.

Gość elewirka
Gadacie jak potłuczone o tych świecznikach Korony. Widziała któraś na żywo, że takie głupoty wypisuje? Produkt do ręcznie robiony kryształowy świecznik z kryształkami Swarovskiego plus drogie dzieci reflii czyli wymienny wkład, wkładu przecież stawiać na widoku nie będziecie, bo po to jest świecznik. (to jakby któraś nie wiedziała). Zapachów od groma i ciut ciut, i nie jakieś zielone kiblowe jabłuszka tylko fajnie skomponowane zapachy.

Gość anna_nowak
Ja ostatnio znalazłam coś takiego na allegro : allegro.pl/pendrive-serce-prezent-dla-dziewczyny-promocja-i1412899848.html i bardzo chciałabym coś takiego dostać, tylko nie wiem jak naprowadzić na to swojego chłopaka.. :p