Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co sie stalo z madzia

co sadzicie o tym

Polecane posty

pojecia nie ,asz co mowisz ale nie zalezy mi na tym zebys Ty wiedziala teraz co ja czuje czy czulem ... to nie Twoja sprawa ... z Toba byc nie chce bo wiem co bym zow mial z tego wieczne wypominki ... wieczne pretensje i jakies dziwne nakazy zakazy i wmawiani ze robie cos nie tak jak nic nie robie :| i wcale mnie nic nie bawi i nic Ci nie wmawiam tylko sam sie sobie dziwie ze w ogole zaczalem dzis z Toba rozmowe to chyba byl blad wiec nie pisz do mnie wiecej tak bedzie duzo latwiej zwyczajnie zostaw mnie w spokoju bo przez te rozmowy teraz z Toba znow sie boje ze znow wplatam sie w cos czego nie chce bo zwyczajnie sie ciesze ze juz tego nie ma co bylo przez ostatni .. rok z Toba nie cviagle ale im blizej konca tym gorzej :/ i nei obwiniam tylko Ciebie tak bylo i juz a teraz nie ma nic i jest spokojnie normalnie i bardzo mi sie to podoba nie ma euforii ale nie jest zle zycze Ci naprawde duzo szczescia w zyciu mam nadzieje ze pokochasz kogos tak jak mnie kiedys dawno bo to bylo cos wyjatkowego ja nie ludze sie ze cos tkiego jeszcze sie zdazy im mniej kontaktu bedziemy miec tym lepiej wiec ... zegnaj ...

Gość sadze ze chlopak nie uzywa
znakow przestankowych i interpunkcji :P

Gość mam ochote na bigos
a jaka jest roznica miedzy znakami przestankowymi a interpunkcja? :D:D:D

Gość to tylko jaaa23
ja wiem ze zwiazek to jest jak groch z kapusta, galimatias i w sumie nie wiadomo o co kaman:P ale piekna tworczosc jest o rzeczach prostych

Gość slodka nadziejaaaa
skad jestes Ty i ta Twoja Madzia?

Gość WYPOMINKI...
WYPOMINKI TO SIE CHYBA NA WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH PISZE..:d

Gość orzechowa nutella
w ogole to chory jestes facet zeby na kafe takie dyrdymaly wypisywac,powiedz co swojej lasce a nie tu gadasz pierdoly.

nick nie ma znaczenia, pisalam na innym temacie i nie zmieniłam. tego maila dostałam od mojego ex.

Ja sądzę, że na topiku o \"wadach naszych EX\" możesz śmiało mu wypunktować: słabą znajomość zasad pisowni języka polskiego popapranie emocjonalne :p

dlaczego popapranie emocjonalne? myslalam, ze to mnie tu zjedziecie

upupupup