Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nitka__85

CeraNova - czy któraś stosowała te tabletki...???

Polecane posty

I czy one rzeczywiście działają? A co ważniejsze, czy są jakieś skutki uboczne ich stosowania??

Gość Warrin89
Używałam tych tabletek i mi w niczym nie pomogły. Pryszcze i tak wychodziły...

Gość Tyśka1717
A ja stosuje je od jakiegś miesiaca i jak narazaie jestem zadowolona.....

Gość wiki150
a ja chciałam sie zapytać ile one kosztują w normalnej aptece

Gość hihi hu hu
ja uzywalam 2dni temu mi sie skonczyly pierwsze 2 tygodnie tragedia syfilisko na twarzy pozniej juz spoko no ale mi sie skonczyly a w polandzie bede za 5 dni zaopatrze sie bankowo bo sa dobre ale nie dla wszystkich i jednak trzeba zazywac tak jak pisze 2 dziennie nie jeden

Gość hihi hu hu
zreszta trzeba uwazac na witb12 ktora w nadmiarzep owoduje pryszcze lub jak jestes uczulona

Gość CeraNOVA jaki ma skład
moglby ktos podac sklad w jakiej ilosci zawiera te witaminy???

Gość Czuję się gorsza od innych
Biorę te tabletki od początku grudnia. Minęło 2,5 miesiąca i nic się nie zmieniło. Dalej mam trądzik i uciążliwe pryszcze. Kiedyś przyjmowałam pigułki antykoncepcyjne. Po pół roku miałam gładką buzię, a syfki jedynie przed miesiączką (2 góra 3). Trochę żałuję, że je odstawiłam, ale nie można brać całe życie pigułek antykoncepcyjnych. Nie powinny ich przyjmować nastolatki. Tabletki Cerenova zawierają witaminy i wyciąg z fiołka trójbarwnego, czyli bratka. Są to tabletki ziołowe. Ceny wahają się od 21 do 28 zł. Warto rozejrzeć się w aptekach internetowych i na allegro. Mnie te tabletki nie pomogą. Ceranova mają oczyszczać krew z toksyn. Tak działa bratek. Witaminy wzmacniają włosy, skórę i paznokcie. W moim przypadku to za mało. Mam zaburzenia gospodarki hormonalnej. Wkrótce wybieram się do endokrynologa, aby ustalić poziom odpowiednich hormonów. Żałuję, że straciłam 5 lat na wizyty u dermatologa, który zamiast mi pomóc wypisywał recepty na preparaty firm, z którymi miał podpisane umowy.

Gość metalufka
Łykałam te tabletki przez blisko trzy tygodnie... Efekty? Chwilowa poprawa a później jeszcze gorszy koszmar. Codziennie wyskakiwały mi nowe duże i bolące pryszcze, było jeszcze gorzej niż przed kuracją:( tabletki rzecz jasna odstawiłam, nie polecam ich nikomu... A wiecie coś o tabletkach Face Okay? Chciałabym spróbować tych ale nie chce znów się przejechać... :/

Gość dodoti
Mi polecił te tabletki CeraNova z bratkiem lekarz i faktycznie stosując się do zaleceń już po paru tygodniach zauważyłam poprawę. Pryszcze wyskakiwaly co prawda ale mniejsze a potem praktycznie zniknęły i mój koszmar się skończył. Kończę juz trzecie opakowanie i polecam innym.

Gość xmya
stanowczo nie polecam...przedtem miałam zaskórniki i kilka pryszczy a po tych tab;etkach na całej twarzy wyskoczyły mi bolące ropne gule.Przebarwienia mam do dzisiaj ;/ W sumie one powinny oczyszczać i na pewno to robią ale nie radzę ich brać-będziesz miała na twarzy jeden wielki sajgon..

Gość CERA28
DZIEWCZYNY W SKŁADZIE TYCH TABLETEK JEST WITAMINA B12 KTÓREJ POWINNYŚCIE SIE WYSTRZEGAĆ JESLI MACIE PROBLEMY Z CERĄ TYPU TRADZIK.

Gość Agnieszka343
Wypróbuj CeraNova z algami. Tam nie ma witaminy B. A dlaczego nie może być ona w składzie? Nie wiedziałam o tym. W każdym razie ta z algami ma w składzie algi, a więc same naturalne składniki. Mi pryszcze wyskakują przed okresem, w tym miesiacu używałam i pomogło. Nie lubię pudru, więc jak mi wysypie to mam problem, a raczej mój facet ma. Myślicie, że powinnam go zmienić? :)

Gość karolaDD
Dziewczyny najlepsza na cere jest poprostu lewatywa, zrobisz sobie lewatywe i nie masz spoko cery tylko masz poprostu NIESKAZITELNA CERE po niej. poczytajcie na necie jakie cuda moze zdzialac lewatywa , mowie serio.

Gość dagig
Witam, Ja ja chciałabym polecić prepara CeraNova, tylko że ten z algami. Jest on przeznaczony dla skóry koło 30, ale tak naprawdę wszędzie tam gdzie zaczynają sie pojawiać pierwsze zmarszczki i utrata jędrności skóry. Z bratkiem nie próbowałam bo moje problemy z pryszczami, dawno się już skończyły:)) Mam 25 lat, ale zauważam drobne zmarszczki wokół oczu no i zaczęłam z tym walczyć właśnie CeraNovą. ... I po miesiącu, zmarszczek jest zdecydowanie mniej!!! Oczywiście nie były one bardzo duże, ale zawsze!! Rewelacja, już się z nimnie rozstanę:))

Ja stosowałam. obsypało mnie tak strasznie, jak jeszcze nigdy w życiu nie miałam tylu pryszczy. Jeśli masz duży trądzik, lepiej zapisać się do dermatologa. Takie specyfiki bez recepty pomagają, ale jak ktoś ma mało pryszczy...;(

Gość Agnieszka343
Hej, pewnie i masz rację. Ja raczej nie mam cery aż tak bardzo skłonnej do pryszczy. A co byś poleciła z maści punktowych? Czasami potrzebuję coś takiego.

Gość kjdsajhsdafkj1sd5s
w jakiej cenie w aptece jest ceranova ? i czy oplaca się jupić na allegro bo widzę u kogoś za 19 zł + przesyłka. http://allegro.pl/ceranova-z-bratkiem-60-tab- tradzik-promocja-i2203052868.html

Gość kjdsajhsdafkj1sd5s
w jakiej cenie w aptece jest ceranova ? i czy oplaca się jupić na allegro bo widzę u kogoś za 19 zł + przesyłka. http://allegro.pl/ceranova-z-bratkiem-60-tab- tradzik-promocja-i2203052868.html

Gość ceranova
ja je łykam od roku. Skutków ubocznych nie widzę, a biorę te z algami. Algi w ogóle są bardzo dobre, mają dużo składników mineralnych. Mi się od nich bardzo poprawiła cera.

Gość Tomek2121
Mi kupiła dziewczyna bo mi strasznie obsypało twarz i plecy. Wybrałem jedno opakowanie i faktycznie teraz jest lepiej. Tylko, że na samym początku wysyp był podwójny ;( ale już się da żyć.

Gość Hej:)))
z takimi preparatami to trzeba cierpliwości, z resztą jak z wszystkim. Ja je łykałam pół roku temu i bardzo mi się poprawiło, mniej zaskórników, ładniejszy kolor cery, no i co dziwne włosy mniej mi się od nich przetłuszczały. Teraz wysyp ogólnie mi się zmniejszył, może to sprawa hormonów albo i tego ceranova. Ogólnie polecam.

Gość czeskak
dużo to hormony, a faktycznie ceranova działa. Poprawiają się po niej tez włosy, są mniej tłuste. Oczywiście piszę o tej z bratkiem. Przemywanie twarzy rumiankiem też pomaga.

Gość filipok
bardzo dobre na pryszcze ale to co dziwne zmniejszają również przetłuszczanie się włosów. Doczytałem, że bratek normalizuje pracę gruczołów łojowych i tym samym zmniejsza wydzielanie sebum.

Gość olga1988
polecam, le trzeba poczekac z 2tyg żeby bylo widać pierwsze efekty. ale są.

Gość Kuczalala
Żadnych skutków ubocznych nie ma ale to nie są tabletki które trądzik wyleczą. OCZYSZCZĄ TROCHĘ ORGANIZM,dzięki czemu buźka będzie trochę czystrza ( jednej pomogą mniej,innej bardziej a jeszcze innej wcale).Nie są drogie więc zawsze można spróbować ,przynajmniej nie zaszkodzą jednak moim skromnym zdaniem to trochę strata pieniążków i czasu. :)

Gość Gabrysieka
a mi z efektów pobocznych - poprawiły przemianę materii tzn. rano siadam na sedesie i jest super. I chyba schudłam 1 kg. Bratek ogólnie ma działanie oczyszczające z toksyn - więc może to ten efekt, że działa nie tylko na cerę, ale ogólnie na cały organizm.

Gość Ulkka23
fakt ten ceranova z algami był bardzo fajny, ale trudno go dostać. Co do tego z bratkiem on jest typowo na trądzik, choć mi podziałał tez trochę na cerę, na zmarszczki - albo tak mi sie wydaje ;) Ale trądzik przeszedł. Ogólnie myślę, że wszystko co działa na cerę jest dobre i trzeba o siebie dbać.