Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thoughtless

wiązać się z panną z dzieckiem ???

Polecane posty

Gość thoughtless

Jestem młodym człowiekiem. Dziewczyna którą kocham wtopiła z innym. Wiązałem z nią pewne plany. Nigdy nie byliśmy razem gdyż bałem się jej powiedzieć co do niej czuje (bałem się odtrącenia ) a najgorsze jest to że ona czuła to samo do mnie. Niestety dowiedziałem się tego po fakcie. Jestem w tej chwili bardzo rozdarty nie wiem co zrobić. Potrzebuje rady.

Gość vvvvv
Nie ma sensu tego ciągnąć, tylko bys się męczył. Ojciec dziecka i jego rodzina pewnie odwiedzają go, wyobrażasz sobie , że do twojego domu wciąż przychodzi były twojej dziewczyny i jego rodzina? A gd ydziecko dorośnie prędzej czy pózniej wypomni ci, że nie jesteś jego ojcem - będziesz coś od niego chciał, a on/ona cię wyśmieje, powie "nie jesteś moim ojcem". I na co ci to wszystko? Tyle fajnych, wolnych kobiet nie komplikuj sobie życia już na starcie.

vvvvvNie koniecznie tak jest. Mam znajomą która była panną z dzieckiem , bo jakiemuś palantowi się odwidziało. Związała się z innym chłopakiem. Nie długo potem wzieli ślub. Dziecko ma tatę którego bardzo kocha z wzajemnością i rodzeństwo. Wszyscy są bardzo szczęśliwi.

Gość daj jej szansę
co z tego ze ma dziecko?

Gość dziewice chce
nie chce panny z dzieckiem, chce dziewicy