Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie mogeeee

Radek Sikorski - Polacy to antysemici

Polecane posty

Gość no nie mogeeee

Wywiad Andrzeja Grajewskiego z Sikorskim A.G:W tych dniach ukazała się książka Jana Tomasza Grossa "Strach", która oskarża Polaków o zbrodniczy antysemityzm po wojnie. Jak Pan, który ma różne asocjacje ze środowiskami żydowskimi w USA, ocenia skutki tej publikacji dla obrazu Polski w świecie? Sikorski: Chodzi Panu o to, że moja żona jest Żydówką? AG: Chciałem przede wszystkim powiedzieć, że zna Pan środowisko amerykańskich Żydów. Sikorski: Moja żona zawsze myślała, że jest Amerykanką. Dopiero w Polsce dowiedziała się, że jest Żydówką. AG: Ale na co to jest dowód? Sikorski: Nie wiem, proszę samemu sobie dopowiedzieć. _______ tylko w Polsce kraju który się nie szanuje jest mozliwe aby misnister coś takiego powiedział . republika bananowa - tym jest teraz Polska

Nie wiem, może minister Sikorski dał do zrozumienia, że Kaczyńscy rozpętali w Polsce nastroje antydemickie, tylko zapomniał dodać, że niedługo jego żona, znowu poczuje się Amerykanką. Wszak przecież PiS juz nie rządzi, rządzi postępowe i tolerancyjne pod każdym wzgledem PO.

Gość plok plak
No ale jaka z niej amerykanka kiedy jej rodzice to żydzi.

Gość zgadzam sie z powyzszym
duren

Gość Piter334
Nic to nie zmieni bo Polak honoru nie ma ( w znakomitej większości, bo trafiają się chlubne wyjątki). Polakowi można napluć w twarz co właśnie zrobił w tym wywiadzie Sikorski a on sie obliże i powie że deszcz pada. Polacy są spragnieni przystojnego prezydenta, to ma być lek na nasze kompleksy, do pewnego stopnia jets to naturalne i normalne - skoro prezydent pełni głównie funkcje reprezentacyjnie to powinien się jakoś prezentować i godnie nas reprezentować...ale Sikorski? Przecież on nawet pedofila Polańskiego bronił, niewykluczone a nawet bardzo prawdopodobne że ma związki z CIA, chorągiewka która najpierw była w rządzie PiS a zaraz później wskoczyła do PO _________________ Uważam żę Sikor zostanie prezydentem, a Tusk chyba oszalał że sam zrezygnował z kandydowania, ktoś mu musiał nieźle namieszać w łebku...I sprawdzi się to co mówią antysemici: masz zonę lub męża Żyda wszystkie drzwi i zaszczyty stoją przed tobą otworem.

nic dodac ,nic ujac.....czyli zydowskie lobby ma sie w polsce baaaardzo dobrze!!! ale prawda jest taka: durny narod wybral Kwacha na prezydenta bo byl przystojny: sic!! jak on byl przystojny to ja jestem Apollo!!! teraz wybiora Sikora .....i ten odda zydkom wszystko!!!! LUDZIE!!!!! OPAMIETAJCIE SIE!!!!

A tym czasem w takim Izraelu nie do pomyślenia jest cos takiego by obywatel obcego państwa piastował tak wysokie funkcje państwowe, o byciu ministrem w ogole nie byłoby mowy. Ale my jesteśmy mądrzejsi od żydów, nam nawet agent obcego wywiadu jako minister nie straszny. :classic_cool:

Myrevin 🖐️ u nas wszystko jest mozliwe! moze sie ludzie przyzwyczaili ze rzadza nimi obcy ludzie???i okradaja ten i tak biedny kraj:((

Gość wiesz co Myrek
zachowujesz się jak pieprzony karzeł reakcji

Izrael to raptem około 7 mln ludzi Polska około 40 mln.. jakie miejsce w świecie ma Izrael a jakie Polska? Jesteśmy wyjątkowo durnym narodem.

Zachowuję się. :classic_cool: Uważam że to niedopuszczalne by ministrem jakiegokolwiek resortu był obywatel obcego państwa. IMHO, to jest patologia polityczna, chyba tylko w Polsce możliwa. Powtórzę w Izraelu taka rzecz jest nie do pomyślenia.

moze i 7 mln w Izraelu ale pewnie ze 30 mln we wszystkich innych narodach,a zwlaszcza wysokiego szczebla!!:(

Gość wiesz co Myrek
ja na twoim miejscu, szukałabym kraju, gdzie takich patologii politycznych nie ma. Zawsze mnie bardzo ciekawiło, z czego ty w życiu swoim jesteś najbardziej szczęśliwy i co daje ci satysfakcję?

Gość a ty jestes Myrek

Typowo Polskie, nie podobają się poglądy polityczne niech szuka innego kraju. Brawo, prawie jak w Izraelu. :classic_cool:

Za wikipedią.. { Diaspory według wielkości Stany Zjednoczone są dziś siedzibą pierwszej co do wielkości diaspory żydowskiej; wedle badań przeprowadzonych w 2005 roku liczba Żydów w poszczególnych krajach wynosiła (wielkości przybliżone): * Stany Zjednoczone: > 6 155 000 (więcej niż w samym Izraelu; ponad połowa nie należy do żadnej wspólnoty religijnej,) * Rosja: 800 000 * Francja: 606 561 * Ukraina: 500 000 * Kanada: 394 000 * Argentyna: 300 000 * Wielka Brytania: > 300 000 * Niemcy: > 220 000 * Brazylia: 130 000 * Australia: 120 000 * Republika Południowej Afryki: 106 000 * Belgia: 52 000 * Meksyk: 50 000 * Włochy: 45 000 * Iran: 40 000 * Holandia: 40 000 * Turcja: 30 000 }

Gość no sory a gdzie Polska
????? ile u nas jest zydostwa??? na pewno kilkaset tysiecy!