Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20000wiola

Może podzielicie sie swoim zdaniem...

Polecane posty

Gość 20000wiola

Ostatnio mój organizm zaczął sie troszke dziwnie zachowywać. Najpierw osłabienie, zawroty głowy, mdłosci po jedzeniu. Ale wydaje, przynajmniej wydawało mi się że to moze być spowodowane niedoborem witamin itd. Ale ostatnio zaczełam sie juz coraz bardziej niepokoić. Najpierw potwornie bolała mnie lewa część podbrzusza... tak jakby jajnik, ból sie zwiekszał jak siadałam. Ból usta.... wczorazj znowu czułam się tak jak bym miała dostać okresu.... jesnak z jednej strony nic sie nie pojawiło a z drugiej to jeszcze za wczesnie. Dzisiaj mam wizyte u ginekologa. jednak tak strasznie zaczełam sie denerwowac, ze musiałam do was napisać...Może podzielicie sie swoim zdaniem...

Gość moze jestes w ciazy

Gość moze jestes w ciazy

Gość moze jestes w ciazy

Gość 20000wiola
sama juz nie wiem co myśleć owulace miałam w zeszłym tygodniu wiec to chyba za wczesnie by mogły to być objawy ciąży

Gość trusski
okres mozna miec 3 miesiace... wiesz tez mialam bole jajnikow, bylam oslabiona i nie moglam patrzec na jedzenie......

Gość 20000wiola
szkoda ze wczesniej nie zrobiłam testu. jakoś nie bardzo w nie wierze, chociaz podobno teraz są dosc dokladne...Jejku juz nie moge sie doczekac tej dzisiejszej wizyty

Gość 20000wiola
szkoda ze wczesniej nie zrobiłam testu. jakoś nie bardzo w nie wierze, chociaz podobno teraz są dosc dokladne...Jejku juz nie moge sie doczekac tej dzisiejszej wizyty

Gość 20000wiola
mykam do lekarza. jej jak ja się trzęse:/ szkoda ze nikt tutaj mnie nie podtrzymywał na duchu...