Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Binioli 29

A ja mam takie pytanie do kobiet, czy można z Wami umówić się od tak poprostu na

Polecane posty

Gość Binioli 29
Nie no trzeba by się najpierw zabezpieczyć, a jeśli chodzi o przyjemność - to czy niewystarczajaco ludzkie ciało jest piękne, by było przyjemnie. Jak sie ludzie podobają sobie to i jest pożądanie!!!

Gość Binioli 29
Tak jest, kobiety kierują sie trochę instynktem i wyrafinowaniem - jak u zwierząd - zdrowy, silny, przystojny, bogaty.

dokładnie.. wszystko zależy od kobiety.. jedna sie zgodzi inna nie.. i wszystko na ten temat

Binioli.. ale musi być to coś.. nie da rady tak na sucho..

Gość Binioli 29
Nie no ja rozumiem, że trzeba trochę porozmawiać, ale, czy wy umawiając sie z facetem, myślicie zaraz też o sexie z nim - czy oceniacie go w tych kategoriach, czy może bardziej społecznych!!!

Gość 4545454545454545
Nie :P Mówię z doświadczenia :P Wyśmiałam kolegę :P:D

Dla mnie idealnie byłoby choćby lubić osobę, z którą mam zamiar się przespać. Znać ją chociaż na tyle, żeby być pewnym, że w czasie schadzki, jak i po niej, będzie miło i kulturalnie. Seks dla samej przyjemności, jako afirmacja czyjegoś pięknego ciała - dlaczego nie?!

Gość h htr
jezu nie! taka sierota jak ty zreszta nie miala by szans

Zosia samosia głupoty piszesz. Ten tu i teraz to właśnie materiał na ojca. A ten inny rozpatrywany to na męża. Na ojca dobry buhaj, na męża dobry przyjaciel. Ot kwit esensja strategii kobiet.

heh i wrażenia takie jak w stopce Binioli 29 ?? :D Czasem się udaje niektórym facetom- przecież inaczej by ciągle nie próbowali. Kobiety są w gruncie rzeczy bardzo podobne do mężczyzn - są różne ( kwadratowe i podłużne :P ) i tak jak faceci niektóre czasem lubią się zabawić a czasem nie. Indywidualny wybór jednostki. Uogólnień nie należy czynić.

Zosiu... śmiem zauważyć, że ty teź podpisałas liste obecności powyższym postem. nie rzuca sie kamieniami będąc w szklanym domu...

Gość Binioli 29
Przypomniała mi się sytuacja jak miał miejsce jakieś 8 lat temu. Moja dziewczyna miała do mnie pretensje o to, że np. kolega powiedział o mnie,m ze jest dobrym, ułożonycm chłopakiem. Zrobiła mi wręcz awanturę, bo ona chciałaby ieć przy sobie - no niewiem chama, gangstera. I jak taki wkurwiony wracałem kiedyś z uczelnu do domu, zaczepił mnie przypadkowo jakiś bezdomny, powiedziałm mu że jjestem wkurwiony i nie mam czasu, a on mi na to a czemu, no to ja mu opowiedzięłm dlaczego. A on mi na to odpowiedział krutko - walnij ją kiedyś poprostu w mordę to cię doceni - jak jesteś człowiekiem za dobrym, to cię szanowac nie będzie. Bardzo wiele kobiet, w brew pozorą lubi czuć się podwłądsnymi dla swojego mena!!!