Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Binioli 29

A ja mam takie pytanie do kobiet, czy można z Wami umówić się od tak poprostu na

Polecane posty

Gość Binioli 29

bez tych jakiś innych ceregieli. Poprostu powiedzieć, cześć - słuchaj mam wielką ochotę na sex z Tobą, a nie owijać w bawełnę, że to, że tamto, jak i tak wiadomo o co chodzi. Jest to możliwe?

Gość Otylkaaa
Pewnie,z emozliwe,tylko wiekszosc kobiet jest zakąłmana i oburzy sie na takei przstawienie sprawy jasno.Z wiekszoscia kobiet dla zasady trzeba pochodzic :-)

to zalezy od kobiety... ale zazwyczaj lepiej troche pobajerowac wczensiej Ps chyba jednak żonka nie daje tak często jak piszesz :P

ostatnio sobie byłam kilka dni na czacie i tam tak pytaja bez ceregieli.. ale to zalezy od kobiety .. jedna sie zgodzi druga nie.

Gość Binioli 29
Komicznie - A gdzie ty mnie tu znalazłeś - przecież ja pytam tylko z ciekawości :-))...

Gość zawiodłam sie na facetach
nie nie można idioto.tak to mów do prostytutki.

zawiodłam sie na facetach współczuję ale nie znasz się :D na tym co i jak się mówi

Gość Jozinek z Bazinek
Binioli żonka nie dała się ogolić to szukasz jakiś innych chętych już ogolonych??

Gość ja powiem
możliwe, choć zawsze uważałam, że to bez sensu i głupie i prostackie... może nie tak wprost, ale w lekko zawoalowany sposób można powiedzieć, trochę zaczarować... ja raz usłyszałam: delikatnie i miło i ... poszłam. I było lepiej niż z facetami, którzy czarowali tygodniami i nie wiedzieli, czy chodzi im o przelecenie mnie, czy o związek. Do tej pory rozmawiamy ze sobą i jest jednym z najlepszych ludzi jakich poznalam...

zawiodłam sie na facetach kobieta bez fantazji... zmartwie Cie, ale nie masz u mnie szans :P:P

Gość zawiodłam sie na facetach
ty u mnie tym bardziej.

Gość Binioli 29
Jozinek z Bazinekv - ten problem o czym napisałemn miał miejsce wcześniej - i chciałem poznać Wasze zdanie na ten temat. A jesli chodzi o szczegóły - to raz udało mi się ją ogolić na piczce, a tym bardziej było to dla niej krępujące, bo akurat miał mieć wizytę u ginekologa. Ale dzieki za szczere rady, a żona aż taka pruderyjna to nie jest - i mi również wyobraźni nie brakuje.

zawiodłam sie na facetach musisz tak mowic, by ukoic swoj ból spowodowany moim odrzuceniem Twych zalotów

Gość maybell_
Ze mna nie mozna.. I nie jestem zaklamana. A czy inne kobiety by sie zgodzily, to nie wiem. Ludzie sa rozni, kazdy chce czego innego. Kobiety to nie klony. ;-) Polecam metode prob i bledow, od jednej dostaniesz w twarz inna chertnie sie zgodzi, takie jest zycie. :-D

od meeiiii dostałbyś po gębie bo ona ma farfoclowate wargi sromowe i się wstydzi :classic_cool: biedactwo :p

najbardziej żałosną kafeterioszką jest ................. Jacek1982 -- cholerka mój rocznik splamiasz :(

Gość Binioli 29
Ale wracając do tematu, gdybym podzszedł, przywitał się łądnie z dziewczyną , dał jej różyczke , powiedziął, że śliczniw wygląda i zaproponował, takie sex dla wzajemnej przyjemności - nie zgodziły byście się na to - oczywicie jeśli buym się wam spodobał?

Gość Binioli 29
Zawsze gdyby coś, gdyby to. Dlaczego nie potraficie spotakć się od tak - dla siebie, dla w łsnej przyjemności!!!

hehe pewnie, że można. Nie strzelają jeszcze za to.. chyba :P Ale odpowiedź może być negatywna no i czasem można dostać bonus - w twarz.

a jaka by to było przyjemność - jakby nie było tego czegoś? pożadania itd.. noi nie daj bosze bajbi za 9miesiecy dla samej zwierzecej przyjemnosci?

Gość Binioli 29
atrka - to o tej kopercie - jest super - właśnie ją rozerwałem :-))...