Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek charliego

CZy bracia moga byc calkiem rozni?

Polecane posty

Gość aniolek charliego

chodzi mi o relacje damsko-meskie..jeden to naprawde dobry facet a drugi no sama nie wiem roznie sie zachowuje troche dziwnie....no i ma podejrzanych kumpli ..takich co traktuja laski jak "szmaty" ciekawi mnie czy majac takich kolegow on tez taki jest? czy ma to jakis zwiazek?

Gość aagnieszka
Znam braci, ktorzy sa kompletnie rozni. Kain i Abel. Jeden nienawidzi kobiet i jest sam - zreszta bedzie chyba sam do konca zycia, bo zachowuje sie jak szczeniak i tylko jakas masochistka moglaby z nim byc. Drugi jest normalny, mieszka z dziewczyna, chce w tym roku sie ozenic. Najgorsze jest to, ze ten Kainek strasznie mu bruzdzi w zyciu. Wygaduje na swojego brata okropne rzeczy, wpieprza mu sie w zwiazek... Tragedia. Znam ta trojke i bardzo wspolczuje dziewczynie. Takiego barciszka to bym do lasu wywiozla

To ja znam historię podobną. I wiesz jak się skończyła. Ten gorszy łobuzowaty brat zrobił dziewczynie swojego brata dziecko, zostawił swoją żonę i się z tą dziewczyną ożenił.

Gość aagnieszka
Ekstra! Ale numer! Ja jestem przyjaciolka tej dziewczyny. Szkoda mi jej bo Kainek jej szczerze nienawidzi i buntuje swojego brata. Nie sadze, zeby ona z nim odeszla. Koles ma nierowno pod deklem. Boje sie, ze on jej cos moze zrobic. Pewnie jest zazdrosny, ze brat sobie zycie ulozyl, a on nie. Ale nie bede sie wtracac. To ich sprawa.